Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Διακάκης στο sportcaster: Πρόκληση να φέρω τον πρώτο τίτλο στον Γρανίτη

Ο Τάκης Διακάκης είναι ο νέος προπονητής του Γρανίτη, με τον έμπειρο τεχνικό να μιλά στο sportcaster.gr και να αναφέρεται στην επιστροφή του σε σύλλογο, στα στοιχεία που τον έπεισαν να αναλάβει την ομάδα, αλλά και στην πρόκληση να κατακτήσει τον παρθενικό τίτλο για την ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

 

Στον στόχο της κατάκτησης του παρθενικού πρωταθλήματος του Γρανίτη, αναφέρθηκε ο Τάκης Διακάκης, που θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο, στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας των Χανίων.

Ο Τάκης Διακάκης, μίλησε στο sportcaster.gr και αναφέρθηκε στα συναισθήματα του για την επιστροφή του σε σύλλογο, για την Μικτή Χανίων, αλλά και για τα στοιχεία που τον “έπεισαν” για να αναλάβει τον Γρανίτη.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο φετινό άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά και στην μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο, να οδηγήσει τη νέα του ομάδα, για πρώτη φορά στον τίτλο.

“Μεγάλη πρόκληση για μένα το να κατακτήσω τον πρώτο τίτλο του Γρανίτη και να “γραφτώ” στην ιστορία του συλλόγου”

Αναλυτικά:

Ποια είναι τα συναισθήματα σου?

Είμαι χαρούμενος γιατί μετά από 3 χρόνια επιστρέφω σε ένα πρωτάθλημα (τελευταία φορά ήταν η Παλαιόχωρα στην Γ Εθνική) που έχει καθημερινή ενασχόληση, γιατί για μένα το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και όχι μόνο ένα επάγγελμα.

Γιατί αποφάσισες να επιστρέψεις σε σύλλογο:

Από την στιγμή που οι υποχρεώσεις με την μικτή Χανίων είναι τέτοιες, που μου δίνουν τον χρόνο να είμαι και σε ομάδα, αποφάσισα να αναλάβω ξανά ομάδα. Προσωπικά το να είμαι στην ομάδα της μικτής δεν με κουράζει καθόλου… Αντιθέτως είναι μια διαδικασία που θεωρώ ότι είναι ευλογία και είμαι πολύ τυχερός που προπονώ τα μεγαλύτερα ταλέντα του νόμου μας, γιατί θεωρώ ότι έχω πράγματα να τους δώσω και να τους δώσω τις σωστές οδηγίες και την κατάλληλη κατεύθυνση για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Πιστεύω πολύ στους Χανιώτες παίχτες και θεωρώ ότι είναι αδικημένοι. Στόχος μου από τότε που επέστρεψα στα Χανιά, σε όποια ομάδα και αν είμαι, είναι να τους δίνω από μικρή ηλικία το βάπτισμα του πυρός και την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Τι σε “έπεισε” στον Γρανίτη?

Η ομάδα του Γρανίτη τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου, τόσο στον τρόπο λειτουργίας όσο και οργάνωσης και παρουσιάζει κάθε χρόνο ένα αξιόλογο σύνολο. Πιστεύω ότι έκανα πολύ καλή επιλογή γιατί μου παρέχει όλα τα εφόδια για να δουλέψω με τον τρόπο που θέλω. Έχει πολύ καλή διοίκηση, έχει δικό της γήπεδο, ένα πολύ καλό ροστερ και έχω πολύ καλούς συνεργάτες. Για μένα είναι μεγάλη πρόκληση να βοηθήσω όσο μπορώ από την μεριά μου αυτό το σωματείο να κατακτήσει τον παρθενικό του τίτλο και επειδή το έχω ξαναζήσει αυτό, πιστεύω ότι η χαρά είναι πολύ μεγαλύτερη όταν το καταφέρνεις για πρώτη φορά και επίσης γράφεσαι στην ιστορία του συλλόγου.

Μπορεί η ομάδα να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο?

Θεωρώ ότι έχουμε την δυνατότητα να πετύχουμε τον στόχο μας, γιατί διέκρινα από την πρώτη στιγμή την δίψα των παιχτών μου για να το καταφέρουν. Παρόλο που το πρωτάθλημα φέτος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και υπάρχουν πολλές καλές ομάδες που μπορούν να κάνουν ζημιές, πιστεύω ότι οι παίχτες μου έχουν το μέταλλο για να το καταφέρουν.

Ένα σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα…

Tο φετινό πρωτάθλημα ίσως να είναι το πιο ποιοτικό και πιο απρόβλεπτο σε αποτελέσματα από κάθε άλλη φορά. Το γεγονός ότι δεν έχουμε σαν νομός ομάδα στην Γ’ εθνική, έχει φέρει πολύ αξιόλογους παίχτες καθώς και προπονητές να συμμετέχουν στις ομάδες του τοπικού και αυτό δίνει μια άλλη αίγλη και δυναμική σε αρκετές ομάδες. Επίσης οι παίχτες έχουν συνέλθει από την εικόνα που είχαν πέρυσι λόγω της δίχρονης απραξίας λόγω της πανδημίας και έχουν επιστρέψει με μεγαλύτερη δίψα και όρεξη για να κάνουν αυτό που αγαπούν.

Α' ΕΠΣΧ

Σπάθα: Κατακρίνουμε τις ακραίες συμπεριφορές ορισμένων φιλάθλων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

“Μάτια” από Γρανίτη και Νέο Κισσαμικό στο ντέρμπι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Επανεμφανίστηκε ο… Φαν Ντάικ στους Αγίους Αποστόλους

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO