Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Αγγελάκης: Οι παίκτες κράτησαν “ζωντανή” την ομάδα – Θα είμαστε 100% έτοιμοι

Ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ ρίχνεται το Σάββατο (12/11) στην μάχη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Χανίων, με τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλλη Αγγελάκη να τονίζει πως οι ποδοσφαιριστές κράτησαν “ζωντανή” την ομάδα όλο αυτό το διάστημα, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος, πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα της.

 

Ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ εξασφάλισε την “αναγνώριση” του από την ΓΓΑ και το Σάββατο (12/11) θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Χανίων, κόντρα στον Ίκαρο Μουρνιών. Το sportcaster.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Αγγελάκη, που αναφέρθηκε στο… δύσκολο διάστημα που μεσολάβησε, ευχαριστώντας τους ποδοσφαιριστές του, που “κράτησαν ζωντανή την ομάδα”.

Παράλληλα, εμφανίστηκε σίγουρος για τον βαθμό της ετοιμότητας των παικτών του και αναφέρθηκε στο… δύσκολο πρόγραμμα που την περιμένει, για να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος, αλλά και στο φετινό άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr

Είναι γεγονός, ότι επιστρέφουμε, μετά από μεγάλη υπομονή και προσμονή, έρχεται η μέρα που θα μπούμε και εμείς στο γήπεδο, Κάτι που για τα παιδιά ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ως τώρα δεν είχαν την δυνατότητα να κάνουν αυτό που αγαπάνε. Είναι σημαντική στιγμή και μπορώ να πω ότι η ομάδα κρατήθηκε μέχρι τώρα και αυτό οφείλεται στην υπομονή και την θέληση των ποδοσφαιριστών. Η διοίκηση έκανε ότι μπορούσε για να ξεπεραστεί ο σκόπελος της γραφειοκρατίας, και τους ευχαριστούμε και εγώ και οι ποδοσφαιριστές. Αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους ποδοσφαιριστές, που αυτοί κράτησαν ζωντανή την ομάδα.

Για το αν ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του:

Είμαι σίγουρος πως με βάση την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έχει η ομάδα και λόγω της προσμονής για μα μπούμε στο γήπεδο, θεωρώ πως είμαστε 100 % έτοιμοι και ας μην έχουμε παίξει επίσημο παιχνίδι, πέρα από αυτό του Κυπέλλου. Είμαι σίγουρος 100% πως οι παίκτες μου θα είναι έτοιμοι το Σάββατο, αλλά και σε κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής.

Για το γεγονός ότι η ομάδα του καλείται να δώσει 4 έξτρα εμβόλιμες αγωνιστικές:

Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα αυτό και υπάρχει ένας προβληματισμός, αλλά νομίζω πως εάν είμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας, που αριθμητικά είναι 24, θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Το παιχνίδι είναι η χαρά του ποδοσφαιριστή και νομίζω θα περάσουμε ευχάριστα αυτή την διαδικασία, με παιχνίδια κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Δεν με φοβίζει, εάν είμαστε υγιείς και χωρίς απώλειες, θα περάσουμε την διαδικασία όπως πρέπει.

Για το φετινό πρωτάθλημα και τις προβλέψεις του:

Θεωρώ πως θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων, καθώς πολλές ομάδες είναι ενισχυμένες και θα μπουν στην διαδικασία του πρωταθλητισμού, Αυτό αυξάνει τον ανταγωνισμό και την ποιότητα. του πρωταθλήματος Τώρα το που θα καταλήξει στο τέλος του πρωταθλήματος η κάθε ομάδα, αυτό θα το καθορίσει η διάρκεια, το βάθος των ρόστερ και η δίψα που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η ομάδα της Σούδας, του Απόλλωνα, του Γρανίτη και της Σπάθας, είναι οι ομάδες που θα έχουν τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα και καθοριστικό ρόλο, θα παίξει η ενισχυμένη ΑΕ Κυδωνίας, o Νέος Κισσαμικός και πιστεύω πως και εμείς θα είμαστε από τις ομάδες, που κάθε αγωνιστική, οι αντίπαλοι της θα πρέπει να την υπολογίζουν.

Α' ΕΠΣΧ

Αγγελάκης: Επρεπε να βγάλουμε αντίδραση – Αφιερωμένη στους τραυματίες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ντέρμπι τίτλου στην Σούδα!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παλαθούρας: “Μπράβο στους παίκτες μου για το πάθος και την αγωνιστικότητα τους”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO