Connect with us

Χάντμπολ

Επιστρέφει στα Χανιά με δύο νίκες, κράτησε το “απόλυτο” ο Ιδομενέας!

Με δύο νίκες στις αποσκευές του επιστρέφει στην βάση του ο Ιδομενέας, που κέρδισε την Ασπίδα Αγίων Αναργύρων (32-31) και την Πολιτεία (27-26), κλείνοντας έτσι με ιδανικό τρόπο το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου.

 

Έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει ο Ιδομενέας, που έδωσε δυο εκτός έδρας παιχνίδια το Σαββατοκύριακο (5-6/11), μετρώντας ισάριθμες νίκες για την Β’ Εθνική Handball των ανδρών, φτάνοντας παράλληλα τις τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αρχικά, το Σάββατο η ομάδα του Νίκου Κοκολοδημητράκη, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φαλτσέτα επικράτησε της Ασπίδας Αγίων Αναργύρων για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, νικώντας με 32-31. Μεγάλος πρωταγωνιστικής για την Χανιώτικη ομάδα ήταν ο Κυριάκος Φαλτσέτας, που σημείωσε 14 γκολ, ενώ 9 πρόσθεσε ο Παπαιωάννου.

Την Κυριακή ακολούθησε ένα ακόμη παιχνίδι, με τον Ιδομενέα παρά την κούραση από το ματς του Σαββάτου, αλλά και το ταξίδι από τα Χανιά, να είναι εξαιρετικός και να επικρατεί της Πολιτείας με 27-26 και μάλιστα με ανατροπή.

Ελλείψει του Ξανθουδάκη, που δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα, ο Φαλτσέτας πήρε την ομάδα πάνω του και όντας εξαιρετικός σε ένα ακόμη ματς, οδήγησε την Χανιώτικη ομάδα στη νίκη, πετυχαίνοντας 13 γκολ.

Έτσι, ο Ιδομενέας επιστρέφει… κατακτητής και πρωτοπόρος στα Χανιά, έχοντας κάνει ιδανικό ξεκίνημα στην Β’ Εθνική, όπου στόχος φέτος είναι η άνοδος στην Α2.

Χάντμπολ

Ολυμπιακός: Ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χάντμπολ

Ήττα για τον Ιδομενέα στον Κλαδισό | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χάντμπολ

To πρόγραμμα της Εθνικής χάντμπολ στα προκριματικά του EURO 2026

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO