Connect with us

Χάντμπολ

Κοκολοδημητράκης: Στόχος η άνοδος, θέλουμε την στήριξη του κόσμου

Δύο δύσκολα παιχνίδια δίνει το Σαββατοκύριακο ο Ιδομενέας για την Β’ Εθνική Χάντμπολ των Ανδρών, με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Κοκολοδημητράκη, να μιλά στο sportcaster.gr για την προσπάθεια που κάνει φέτος ο σύλλογος, για τον στόχο της ανόδου στην Α2, αλλά και την στήριξη που χρειάζεται η ομάδα από τον κόσμο.

 

Ιδανικά ξεκίνησε η χρονιά για το τμήμα Χάντμπολ του Ιδομενέα, με την ομάδα του Νίκου Κοκολοδημητράκη να δίνει το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου δύο εκτός έδρας παιχνίδια.  Το βράδυ του Σαββάτου (5/11 – 21:45) ο Ιδομενέας αγωνίζεται στο Καματερό κόντρα στην Ασπίδα Αγίων Αναργύρων, στην ρεβάνς της πρεμιέρας, ενώ την Κυριακή (6/11 – 17:00) αντιμετωπίζει την Πολιτεία.

Το sportcaster.gr επικοινώνησε με τον προπονητή του Ιδομενέα, με τον Νίκο Κοκολοδημητράκη να αναφέρεται στον στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α2 των Ανδρών.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται φέτος, αλλά και στην ελπίδα του, ο κόσμος των Χανίων, αλλά και οι επιχειρηματίες της πόλης, να αγκαλιάσουν την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

Κρατάμε από το προηγούμενο παιχνίδι την ψυχή και το πάθος που έδωσαν όλα τα παιδιά για να κερδίσουμε, βέβαια δεν φτάνει μόνο αυτό. Έχουμε ξεκινήσει από τις αρχές Σεπτέμβρη, παίζουμε χωρίς προετοιμασία και κοιτάμε με τα δικά μας θέλω και με τα προβλήματα μας, την κάθε αγωνιστική ξεχωριστά. Είναι ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος για εμάς για να δούμε τις δυνατότητες της ομάδας, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Έχουμε κάποια προβλήματα, καθώς θα λείψει ο Στέφανος Ξανθουδάκης και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια μας, ωστόσο όλοι στην ομάδα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για τον στόχο του Ιδομενέα:

Δεν λέμε μεγάλα λόγια, αλλά στόχος μας είναι η άνοδος στην Α2 και θέλουμε να συνεχίσουμε την περυσινή επιτυχημένη πορεία των παιδιών. Ταπεινά, με σκληρή δουλειά θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε, ωστόσο πρέπει να θυμόμαστε πως τα παιδιά δεν είναι επαγγελματίες. Μακάρι να έχουμε υγεία και τύχη και όλα θα πάνε καλά.

Στόχος μας είναι να έρθει ξανά ο κόσμος στο γήπεδο, για να μας στηρίξει και να γενικότερα να αγκαλιάσει ξανά η κοινωνία των Χανίων το χάντμπολ. Θέλουμε να έρθουν στα παιχνίδια μας, αλλά και στην ομάδα, να γνωρίσουν τα μικρά παιδιά το άθλημα. Στην προσπάθεια μας χρειαζόμαστε κοντά μας όλους τους τοπικούς φορείς, αλλά και να μας αγαπήσουν οι επιχειρηματίες της περιοχής, καθώς η ομάδα έχει ανάγκη την οικονομική στήριξη όλων. 

Όσον αφορά τους ανταγωνιστές της ομάδας του Γαλατά για την άνοδο:

Δεν έχω πλήρη εικόνα από τις άλλες ομάδες, καθώς δεν έχουμε παίξει ακόμη με όλες τις ομάδες, αλλά για παράδειγμα η Ασπίδα Αγίων Αναργύρων με την οποία παίξαμε στην πρεμιέρα είναι μια πολύ καλή ομάδα, που θα είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Θεωρώ πως είναι εφικτός ο στόχος της ανόδου στην Α2. Πάμε βήμα βήμα, θέλουμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το αρνητικό για εμάς είναι ότι δεν παίζουμε αγώνες, σε αντίθεση με τις ομάδες της Αθήνας η της Θεσσαλονίκης που έχουν την δυνατότητα φιλικών αγώνων. Εμείς αναγκαστικά πρέπει να βελτιωνόμαστε μέσα από τους αγώνες, καθώς δυστυχώς είμαστε το μοναδικό ανδρικό τμήμα χάντμπολ στα Χανιά.

Χάντμπολ

Ήττα για τον Ιδομενέα στον Κλαδισό | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χάντμπολ

To πρόγραμμα της Εθνικής χάντμπολ στα προκριματικά του EURO 2026

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χάντμπολ

Δυο… ευκαιρίες για βαθμούς ο Ιδομενέας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO