Connect with us

Ποδηλασία

“Τούρμπο” και φέτος ο Ζεντέλης – Back to back πρωταθλητής Ελλάδος

Ο Χανιώτης ποδηλάτης σάρωσε και στα Μέθανα κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία master για δεύτερη σερί χρονιά

 

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης ο Γιάννης Ζεντέλης υπερασπίστηκε τον τίτλο του στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και στέφθηκε ξανά Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία master.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής του Τάλου ΑΝΕΚ Lines, ήταν σαρωτικός στον σημερινό αγώνα και σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο από όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μάστερ που διεξάγεται στα Μέθανα, σε όλες τις κατηγορίες, στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος κάνοντας το μπακ του μπακ στις νίκες στην ατομική χρονομέτρηση.

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, ο Ζεντέλης πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του και κάλυψε την διαδρομή σε χρόνο 25′:09”:90, με τον δεύτερο (Αλέξανδρος Μπαξεβάνος) να τερματίζει με μεγάλη διαφορά (25′:48”:64). Τρίτος ήταν ο Νικολούζος με 26′:07′:64.

Ακόμα ο Γιώργος Φουσκιτάκης επίσης του Τάλου κατέκτησε την 15η θέση στην ίδια κατηγορία master A-B, ενώ στον αγώνα έλαβαν μέρος συνολικά 32 αθλητές. Στην κατηγορία master Γ-Δ ο Μανώλης Μαραγκουδάκης του Τάλου πήρε την 4η θέση και ο Σταμάτης Μαριδάκης του Κύδωνα την 16η.

Αύριο Κυριακή (25/9), θα διεξαχθεί  ο αγώνας αντοχής 97 χλμ σε μια σκληρή διαδρομή με απότομες κλίσεις. Από τα Χανιά θα λάβουν μέρος 17 ποδηλάτες.

 

Ποδηλασία

ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES: Εξαιρετικές επιδόσεις από τους μικρούς ποδηλάτες στον αγώνα του Αρκαδίου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδηλασία

Ξέσπασμα Χρήστου Βολικάκη για τις κατηγορίες για το ντόπινγκ: Βιάζονται να γράψουν κακίες – Θα λάμψει η αλήθεια

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδηλασία

Καταπληκτικός Γεωργουσάκης – Τερμάτισε πρώτος στην Ρόδο | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO