Connect with us

Ποδηλασία

Σάρωσε ο Τάλως ΑΝΕΚ Lines στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters! | pics

Η Χανιώτικη ομάδα ποδηλασίας απέδειξε και στα Μέθανα γιατί είναι μεταξύ των κορυφαίων στην Ελλάδα κερδίζοντας σήμερα ακόμα τρία μετάλλια στον αγώνα αντοχής του Πανελληνίου πρωταθλήματος master

 

Στα χρώματα του Τάλου ΑΝΕΚ Lines βάφτηκε το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα master που πραγματοποιήθηκε το διήμερο στα Μέθανα. Η χανιώτικη ομάδα απέδειξε γιατί θεωρείται κορυφαία δύναμη της ελληνικής ποδηλασίας σαρώνοντας στο Πανελλήνιο. Οι αθλητές του Παναγιώτη Μαρεντάκη κατέκτησαν συνολικά 4 μετάλλια, δυο χρυσά ένα ασημένιο και ένα χάλκινο.

Τα τρία ήρθαν σήμερα στον ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα αντοχής απόστασης 98 χιλιομέτρων. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Γιάννης Ζεντέλης που για δεύτερη σερί μέρα κατέκτησε τη φανέλα.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής των αγώνων, μετά το χρυσό μετάλλιο του Σαββάτου στο αγώνα χρονομέτρησης, συνέχισε – παρά την μεγάλη κόπωση – με την ίδια φόρα και σήμερα Κυριακή κατακτώντας την πρώτη θέση της γενικής κερδίζοντας την φανέλα.

Αξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Δημήτρης Λυμπέρης που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ εξαιρετική παρουσία είχαν όλοι οι αθλητές της ομάδας που με επαγγελματική συνεργασία μεταξύ τους κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν και να διακριθούν.

O Ζεντέλης με την άσπρη φανέλα και το χρυσό και ο Λυμπέρης με το χάλκινο μετάλλιο

Το ασημένιο μετάλλιο ήρθε από τον Μανώλη Μαραγκουδάκη ο οποίος ήταν η ευχάριστη έκπληξη για την χανιώτικη  ομάδα κατακτώντας τη 2η θέση στην κατηγορία master Γ και μάλιστα με εξαιρετική επίδοση!

Ο Μαραγκουδάκης στην δεύτερη θέση του βάθρου

Στην ίδια κατηγορία ο Γιώργος Ανδρουλάκης κατέκτησε την όγδοη θέση με τον Αντώνη Γουλιελμάκη να τερματίζει στην 10η, ενώ 16ος τερμάτισε ο Χρήστος Ανεσιάδης παρότι ανήκει στην κατηγορία Δ’ καθώς έγινε σύμπτυξη των κατηγοριών λόγω ελλιπούς αριθμού αθλητών στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Τέλος ο Κώστας Ορφανουδάκης τερμάτισε στην 33η θέση.

Από εκεί και πέρα στη κατηγορία master Α , ο Γιώργος Παπαδογιωργάκης, παρότι στάθηκε άτυχος καθώς είχε πτώση στο ξεκίνημα του αγώνα, αντέδρασε και κατάφερε να τερματίσει στην έκτη θέση.

Επίσης ο Χρήστος Πελεκανάκης τερμάτισε 8ος (Β’) και ο Γιώργος Φουσκιτάκης στην 15η θέση, επίσης στην ίδια κατηγορία.

Συνοδοί της αποστολής του ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES ήταν οι Νίκος Λιανόπουλος, Ιωάννα Καλογεράκη, Σοφία Καγιά, Αμαλία Μπουντρογιάννη και φυσικά ο πρωτεργάτης και προπονητής των αθλητών Παναγιώτης Μαρεντάκης.

Στους αγώνες συμμετείχε και ο Σταμάτης Μαριδάκης του Κύδωνα.

Ποδηλασία

Ξέσπασμα Χρήστου Βολικάκη για τις κατηγορίες για το ντόπινγκ: Βιάζονται να γράψουν κακίες – Θα λάμψει η αλήθεια

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδηλασία

Καταπληκτικός Γεωργουσάκης – Τερμάτισε πρώτος στην Ρόδο | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδηλασία

ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES: Εξαιρετικές επιδόσεις στην 2η μέρα του Γύρου της Άμφισσας | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO