Connect with us

Μπάσκετ

ΕΟΚ: Η Εθνική ομάδα θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους

Μέσω επίσημης τοποθέτησης της, η ΕΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά από την Γερμανία, τονίζοντας πως η Εθνική ομάδα θα συνεχίσει να κάνει περήφανο τον κόσμο.

 

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εξέφρασε τις ευχαριστίες στους στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο, αλλά και όλα τα μέλη της Εθνικής ομάδας, εξέδωσε η ΕΟΚ, που σημειώνει πως το μέλλον είναι μπροστά και πως η “επίσημη αγαπημένη” θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η διοίκηση της ΕΟΚ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και όλα τα άλλα μέλη της Εθνικής Ανδρών για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι και τη χθεσινή ολοκλήρωση της πορείας στο Ευρωμπάσκετ.

Εκφράζει επίσης τον αμέριστο σεβασμό προς όλους τους Έλληνες που συμπαραστάθηκαν από κοντά στην προσπάθεια σε Μιλάνο και Βερολίνο, όπως επίσης και στο σύνολο του φίλαθλου κοινού που έστειλε τη θετική του ενέργεια και αγκάλιασε την ομάδα.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν πρώτοι από όλους οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές που μόχθησαν για αυτό. Η εικόνα όμως της ομάδας και η υγεία που εξέπεμψε, πείθει τους πάντες ότι δεν πρέπει να σταθούμε σε ένα αποτέλεσμα. Το μέλλον είναι μπροστά, οι προκλήσεις επίσης και αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους.

Προχωράμε ενωμένοι όλοι μαζί, με το βλέμμα στο μέλλον και σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

 

Μπάσκετ

Το πρόγραμμα των πρώτων δύο αγώνων για τα πλέι οφ της Euroleague – Πότε παίζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ηράκλειο

Πάλεψε μέχρι τέλους αλλά υποβιβάστηκε το Ηράκλειο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ηράκλειο

Παίζει για την… ζωή του το Ηράκλειο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO