Connect with us

ΟΦΗ

Αποθεραπεία για τον ΟΦΗ – “Εκτός” Τσιλιανίδης-Ντουρμισάι

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα κόντρα στον Ατρόμητο με 3-1 στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 1, με την ομάδα να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ Τσιλιανίδης και Ντουρμισάι είναι στα “πιτς”.

 

Οι παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Σαββάτου 20/08, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ακόμα “ήρθαν” και δύο τραυματισμοί.

Ο λόγος για τον Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί πελματιαία απονευρωτίτιδα στο δεξί πόδι. Ο Έλληνας επιθετικός, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί τα επόμενα 24ωρα, έκανε θεραπεία.

Επιπλέον, ο Φιορίν Ντουρμισάι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού.

Η σχετική ενημέρωση της ομάδας του Ηρακλείου:

“Στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (21/8) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από την Αθήνα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς κόντρα στον Ατρόμητο, έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί πελματιαία απονευρωτίτιδα στο δεξί πόδι. Ο Έλληνας επιθετικός, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί τα επόμενα 24ωρα, έκανε θεραπεία, όπως και ο Fjorin Durmishaj, οι εξετάσεις του οποίου έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση 1ου βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού. Ο Bruce Kamau συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Βασίλη Σηφάκη να συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος.

Αύριο, Δευτέρα (22/8), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (23/8) στις 09:00.”

ΟΦΗ

Με Μπάουμαν η αποστολή του ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Επέστρεψε στο Ηράκλειο και προπονήθηκε ο Τοράρινσον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Ζαμπαλάς στο ΟΦΗ-Ατρόμητος, βοηθός στο Άρης-Λαμία η Κομισοπούλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO