Connect with us

ΟΦΗ

Αδιάβαστος στο Περιστέρι – πήρε σκληρό μάθημα από τον Ατρόμητο

Κακός για 60 λεπτά, ακόμα και αν προηγήθηκε με το Νέιρα ο ΟΦΗ δεν έβγαλε ποτέ αντίδραση γνωρίζοντας την ήττα από τον Ατρόμητο με 3-1.

 

Παρότι κατάφερε να προηγηθεί και να δείχνει να έχει τον έλεγχο του αγώνα, εξαφανίστηκε από το γήπεδο μόλις δέχτηκε την ισοφάριση ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδειξε τίποτα απολύτως παρουσιάζοντας μια εικόνα ομάδας που δείχνει πως θέλει πολύ δουλειά αλλά και έξτρα προσθήκες στην επίθεση.

Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε την έκπληξη αφήνοντας στον πάγκο τον Βούρο δίνοντας φανέλα βασικού στον Γιαννούλη παρατάσσοντας τον ΟΦΗ με 4-3-3: Ο Στίβενς ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα στην άμυνα αποτελούσαν οι Λάρσον, Γιοχού, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης – στα χαφ έπαιξαν οι Ντιουσέ, Μεγιάδο, Τοράλ και στην επίθεση οι Μπουζούκης, Νέιρα και Ντίκο.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και με σωστό πρέσινγκ στα 3/4 του γηπέδου κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα απειλούσε τον Ατρόμητο πότε παίζοντας από την πλευρά του Νέιρα, πότε από τον άξονα με τον Τοράλ να επιχειρεί να παίξει στην πλάτη της άμυνας του Χατζηϊσαΐα και αφού του έλειπε η καλή τελική πάσα, ήρθε στο 34′ το 0-1, Τοράλ και Νέιρα συνεργάστηκαν άψογα και ο Αργεντινός με πανέμορφο τελείωμα άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ.

Και ενώ ο Ατρόμητος δεν έδειχνε να μπορεί ν’ αντιδράσει η τραγική εικόνα της άμυνας του ΟΦΗ έφερε την ανατροπή μέσα σε 11 λεπτά. Με τραγική αντίδραση στις μοναδικές, δύο φάσεις που έκανε ο Ατρόμητος και παίζοντας μόνο από τ’ αριστερά ήρθε η ανατροπή. Στο 38′ ο Κλωναρίδης έβγαλε την σέντρα, ο Γιοχού έχασε τον Τζαβίδα που ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά για το 1-1 ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κλωναρίδης, ξανά από τ’ αριστερά, έκανε το γύρισμα, η μπάλα πέρασε από Γιαννούλη – Γιοχού και στο δεύτερο δοκάρι ο Μουνίθ πρόλαβε τον Λάρσον και σε κενή εστία έκανε το 2-1.

Στο Περιστέρι, ο ΟΦΗ έμεινε στο 35′ και δεν βγήκε ποτέ από τ’ αποδυτήρια, αποσβολωμένος και ασύνδετος επέτρεψε στον Ατρόμητο να κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, με εξαίρεση ένα σουτ του Λάρσον που έφυγε μόλις άουτ με τους γηπεδούχους να κάνουν ότι θέλουν μέσα στο γήπεδο. Στο 50′ ο Γιοχού ανέτρεψε τον Τζαβίδα, ο Διαμαντόπουλος έδωσε το πέναλτι ωστόσο ο Μουνίθ αστόχησε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Παρότι η χαμένη ευκαιρία του Μουνίθ κράτησε τον ΟΦΗ μέσα στο παιχνίδι εκείνος με μια κάκιστη εικόνα δεν έκανε τίποτα απολύτως για να βγάλει αντίδραση στο γήπεδο. Αντιθέτως οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί, ο Κλωναρίδης έκανε πάρτι από την αριστερή πλευρά του ΟΦΗ και στο 74′ έβγαλε την τρίτη ασίτ όταν σημάδεψε τον Κιάρτανσον στο δεύτερο δοκάρι και εκείνος ανενόχλητος έκανε το 3-1 κλειδώνοντας τη νίκη.

ΟΦΗ

Πήρε αυτό που χρειαζόταν στην Τρίπολη και ξεμπέρδεψε με την παραμονή ο ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Δίπλα στον ΟΦΗ ο Μπούσης στην Τρίπολη

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Νίκη για να ξεμπερδέψει οριστικά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO