Connect with us

Επισκοπή

Ρικάρντο Ντε Βίβο: Να δημιουργήσουμε μια ενθουσιώδη ομάδα

Ο Ρικάρντο Ντε Βίβο μίλησε για την εξέλιξη της ομάδας τόσο αγωνιστικά όσο και σε θέμα φυσικής κατάστασης, όπου έχουν στόχο σαν τεχνικό επιτελείο να τα φτάσουν σε πολύ υψηλά επίπεδα.

 

Ο Ιταλός, άμεσος συνεργάτης του προπονητή της Επισκοπής, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δηλώνοντας ότι πίστεψαν στο προϊόν που προσέφερε η ρεθυμνιώτικη ομάδα με ένα πολύ αισιόδοξο αποτέλεσμα ως τώρα.

Η ενημέρωση για την προπόνηση της ομάδας και αναλυτικά όσα είπε ο άμεσος συνεργάτης του Ντάριλ Γουίλαρντ, Ρικάρντο Ντε Βίβο:

“Με μεγάλη όρεξη ακολουθούν την προετοιμασία οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για 4η μέρα. Και σήμερα (Παρασκευή 5/8) η προπόνηση ήταν πρωινή με γυμναστήριο στις 09.30 και περίπου 40 λεπτά μετά, με εκγύμναση στο γήπεδο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”.

Μετά το ζέσταμα, οι παίκτες μας όπου σ’ αυτούς προστέθηκε ο Αντώνης Σταθόπουλος ο οποίος είναι στρατεύσιμος, χωρίστηκαν σε γκρουπ των 2 και των 3ων ατόμων όπου πραγματοποιήθηκε κυκλική προπόνηση (ενδυνάμωση, τεχνική, εκρηκτικότητα κλπ). Την ίδια στιγμή, οι τερματοφύλακες δούλευαν αντίστοιχα στον χώρο τους με τον Γ. Χαρλαύτη. Εκεί είχαμε και ένα ακόμη νέο πρόσωπο, ο Γιάννης Ψαρράς (φωτό) που ενσωματώθηκε στην ομάδα.

Ακολούθως, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ όπου μπήκαν σε ασκήσεις διατήρησης της μπάλας ενώ στο τέλος είχαμε οικογενειακό διπλό.

O Ρικάρντο Ντε Βίβο είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ντάριλ Γουίλαρντ. Είναι ο άνθρωπος που δημιουργεί απαιτητικές πλην όμως ευχάριστες ασκήσεις στους ποδοσφαιριστές. Είναι εκείνος που εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές τη στιγμή που νιώθουν ότι οι δυνάμεις τους μπορεί να τους εγκαταλείψουν. Κι όλη αυτή η προς στιγμήν αδυναμία μετατρέπεται σε διάθεση και σε ενέργεια.

Ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός, τονίζει για το πως έχουν τα πράγματα από επιλογές παικτών και τί θέλει να δει σ’ αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα από εκείνους:
“Έχουμε ξεκινήσει και καταγράφουμε μια δουλειά εδώ και τρεις μήνες όπου δουλεύουμε πίσω από τις κουρτίνες οργανώνοντας τη δουλειά μας και ψάχνοντας παίκτες γι’ αυτή την περίοδο.
Καταφέραμε και φέραμε ποδοσφαιριστές από σεβαστές χώρες που έχουν παραστάσεις από εθνικές ομάδες και από σημαντικά εθνικά πρωταθλήματα με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές που εμείς ζητούσαμε.
Έχουμε και παίκτες που θα τελούν υπό δοκιμή αλλά και νέους παίκτες που κέρδισαν την ευκαιρία. Στόχος μας είναι αυτοί να μπουν στην εφαρμογή του πλαισίου που εμείς θέλουμε.
Αυτό που θέλαμε από την πρώτη μέρα είναι να τους υποβάλλουμε σε κάποια τεστ και βήμα-βήμα να δημιουργήσουμε μια ενθουσιώδη ομάδα.
Μέσα σε αυτόν τον πρώτο μήνα θέλουμε να χτίσουμε παίκτες έναν προς έναν, με δυνατή φυσική κατάσταση, με ισχυρό αθλητικό κίνητρο δίνοντας μια συγκεκριμένη ταυτότητα μέσα από μία δυνατή προετοιμασία.
Θέλουμε επίσης να δώσουμε πολλά φιλικά παιγνίδια τα οποία έχουμε προετοιμάσει από τώρα.

Εμείς σαν προπονητικό σταφ πιστέψαμε σ’ αυτό το προϊόν που προσφέρει η Επισκοπή. Μιλήσαμε με τη διοίκηση του, με τον γενικό διευθυντή, τον πρόεδρου και όλους τους ανθρώπους όπου επιθυμία όλων είναι στο συγκεκριμένο κλαμπ να έχει -έπειτα από καιρό- ο οποιοσδήποτε μια σφαιρική δυνατότητα να συνειδητοποιήσει τη δουλειά που γίνεται.” “

Γ' Εθνική

Επισκοπή – Άρης Πετρούπολης 3-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Κοντά στην επιστροφή της στην φυσική της έδρα η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Λευκή ισοπαλία για την Επισκοπή στην Αθήνα και μπαίνει σε μπελάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO