Connect with us

Γ' Εθνική

Σπουδαία κίνηση με Μέμμο ο Πόρος

Οι “μπλε” απέκτησαν τον ταχύτατο μεσοεπιθετικό που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στα Χανιά

 

Μια ακόμα σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Πόρος ο οποίος απέκτησε τον Γιώργο Μέμμο. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός  αγωνιζόταν στον Γιούχτα, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει από Α.Ο. Χανιά και Ο.Φ. Ιεράπετρας στη Β’ εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πόρου:

ΣΤΑ “ΜΠΛΕ” ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ
ΜΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΜΜΟΣ!
Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του ταχύτατου μεσοεπιθετικού με σπουδαία προσφορά σε Γιούχτα και ΠΟΑ τα τελευταία χρόνια στη Γ’ Εθνική και με θητεία μεταξύ άλλων στη Β’ Εθνική με τις φανέλες των Α.Ο. Χανιά και Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Γιώργο Μέμμο καλωσόρισες στην οικογένεια του Πόρου μας. Ευχόμαστε στον Γιώργο μια γεμάτη σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να πανηγυρίσουμε παρέα πολλές νίκες και επιτυχίες με την ομάδα μας. Γιώργο Μέμμο σου πάνε τα “μπλε”.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο Γιώργος Μέμμος γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1997 στο Ηράκλειο, έχοντας καταγωγή από τ’ Ανώγεια. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στην Ακαδημία του Αετού Ανωγείων και τρία χρόνια αργότερα κατηφόρισε στο Ηράκλειο και στο Μαρτινέγκο για λογαριασμό της Ακαδημίας του Εργοτέλη.

Φόρεσε τα “κιτρινόμαυρα” για μια επταετία και υπήρξε μέλος όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου (Νέοι Εργοτέλη, Κ17, Κ20). Ο ίδιος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΑΟ Χανιά, φορώντας τα “μπλε” για ένα εξάμηνο στη Β’ Εθνική. Ακολούθησαν οι Επισκοπή (Γ’ Εθνική, έξι μηνες), Ερμής Ζωνιανών (Γ’ Εθνική, έξι μηνες), Θεσπρωτός (Γ’ Εθνική, έξι μήνες, 7 γκολ, 5 ασίστ σε 11 παιχνίδια), Ολυμπιακός Βόλου (Γ’ Εθνική, ένα χρόνο, 5 γκολ) για να επιστρέψει στην Κρήτη (ΑΕ Μυλοποτάμου, Α’ κατηγορία Ρεθύμνου, ένα χρόνο, πρωταθλητής).

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιεράπετρα και στον ΟΦΙ (Β’ Εθνική, έξι μήνες), ενώ τα τελευταία 2,5 χρόνια φόρεσε για 1,5 χρόνο τη φανέλα του Γιούχτα και για ένα ενδιάμεσα του ΠΟΑ στη Γ’ Εθνική με πολύ καλές παρουσίες.

*Στη φωτογραφία το νέο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του Πόρου μας Γιώργος Μέμμος με τον team manager Γιώργο Σπανάκη και τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας Νίκο Γεωργιλαδάκη.

Γ' Εθνική

Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης 2-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Άλλαξε ώρα το Ελλοπιακός – ΠΟΑ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Οι ορισμοί των διαιτητών στην 29η αγωνιστική του 4ου ομίλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO