Connect with us

ΟΦΗ

Ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία ο Φώτης Κουτσουπιάς – Συμφωνία ΟΦΗ – Σπαλ

Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων βρίσκεται ο ΟΦΗ για τη μεταγραφή του Φώτη Κουτσουπιά στην ακαδημία της Σπαλ

 

Το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του ετοιμάζεται να κάνει ο Φώτης Κουτσουπιάς. Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο ΟΦΗ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την μετακίνηση του νεαρού χαφ  στην Ιταλική Σπαλ.

Ο ΟΦΗ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται στην τελική διαδικασία για την ανταλλαγή των συμβολαίων με την Ιταλική ομάδα που αγωνίζεται στην Serie B. Μάλιστα ο ΟΦΗ για να δώσει το “οκ” για την μεταγραφή του μικρότερου γιου του παλαίμαχου στόπερ του ΟΦΗ, Γιώργου, θα βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό, ενώ παράλληλα θα διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης σε πιθανή, μελλοντική, μεταγραφή του.

Ο 16χρονος άσος θα γίνει έτσι ο  δεύτερος ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ που παίρνει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, μετά τον Αντώνη Μακατουνάκη που πέρυσι είχε πάρει μεταγραφή  για την Γερμανία και τη Ντάρμσταντ.

Ο Φώτης Κουτσουπιάς που ακολουθεί τα χνάρια του αδερφού του Ηλία, που πρόσφατα πήρε μεταγραφή στην Μπενεβέντο έχοντας ήδη αγωνιστεί σε Μπολόνια, Βίρτους Εντέλα και Τερνάνα, νωρίτερα με ανάρτηση του στα social media είπε το δικό του αντίο στην ομάδα της καρδιάς του ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την διοίκηση του ΟΦΗ που δεν στάθηκε εμπόδιο στην δική του θέληση να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Πέρασαν 13 ολόκληρα χρόνια και κάπου εδώ έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα της καρδιάς μου, την ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, τον ΟΦΗ.

Από μωρό ακόμη θυμάμαι τον εαυτό μου να είναι στα γήπεδα, άλλοτε παίζοντας με τα χρώματα της φανέλας της και άλλοτε παρακολουθωντας τη ως μικρός οπαδός της.
Έχω τόσες πολλές και υπέροχες αναμνήσεις, τις οποίες θα κρατήσω βαθιά κλειδωμένες στην καρδιά μου για πάντα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να παίξω στο Γεντί Κουλέ μπροστά στον κόσμο για την φανέλα του ΟΦΗ.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ που δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία μου να κάνω αυτό το σημαντικό βήμα στην ζωή μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια καθώς με στήριξαν, με συμβούλεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνίζομαι και να εξελίσσομαι στον Φώτη του σήμερα. Εύχομαι στην αγαπημένη μου ομάδα μόνο επιτυχίες!

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τον αδερφό μου Ηλία, τη μητέρα μου Αλεξία,τον πατέρα μου Γιώργο που με συμβουλεύουν και με βοηθάνε καθημερινά να ξεπερνάω όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που συναντώ στην ζωή μου.

Με εκτίμηση και πολλή αγάπη, Φώτης Κουτσουπιάς, παντοτινός οπαδός του ΟΦΗ».

ΟΦΗ

Επέστρεψε στο Ηράκλειο και προπονήθηκε ο Τοράρινσον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Ζαμπαλάς στο ΟΦΗ-Ατρόμητος, βοηθός στο Άρης-Λαμία η Κομισοπούλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Συνεχίζεται η προετοιμασία με το μυαλό στον Ατρόμητο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO