Connect with us

Τι λες τώρα;

Μέχρι τώρα ουδείς! – Τι θα κάνει ο Ροκάκης από Δευτέρα

Την Δευτέρα 6 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία που είχε δώσει ο  πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά για εκδήλωση ενδιαφέροντος και μέχρι τώρα το… τηλέφωνο δεν έχει χτυπήσει ούτε μια φορά

 

Δυο μέρες έχουν απομείνει ακόμα προκειμένου να εκπνεύσει η διορία που είχε θέσει ο Αντώνης Ροκάκης προ δεκαημέρου , προκειμένου επιχειρηματίες, φίλοι της ομάδας και γενικότερα του Χανιώτικου ποδοσφαίρου να εκφράσουν το (έμπρακτο) ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν, με οποιοδήποτε τρόπο, στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Ωστόσο, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του sportcaster.gr,  αυτό το διάστημα των οκτώ ημερών που έχει μεσολαβήσει από το ανοικτό κάλεσμα του προέδρου της ΠΑΕ στη Συνέντευξη Τύπου της 26ης Μαΐου, δεν έχει εμφανιστεί κανείς. Κοινώς “άκρα του τάφου σιωπή”! 

Το ενδιαφέρον, προς το παρόν τουλάχιστον,  είναι “μηδενικό” γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους διοικούντες και δη τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, που μέσα από αυτή τη κίνηση προσπαθεί να διαπιστώσει αν ο επιχειρηματικός κόσμος και η κοινωνία των Χανίων, στηρίζει τον μοναδικό εκπρόσωπο του νομού στις εθνικές κατηγορίες.

Σαφώς και υπάρχει ακόμα χρόνος, αλλά οι πιθανότητες να αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες θεωρείται από μικρό έως ελάχιστο.

Αυτό που πάντως γίνεται σαφές από την πλευρά της ΠΑΕ και τονίζεται σε κάθε τόνο και προς πάσα κατεύθυνση, είναι ότι το εγχείρημα δεν γίνεται προκειμένου να βρει ο Ροκάκης συμπαίκτες ή συμπαραστάτες, αλλά για να φανεί ποια είναι η απήχηση που έχει η ομάδα στην κοινωνία. 

Την στήριξη δεν την ζητάει ο Ροκάκης, αλλά η ίδια η Ομάδα για να μπορεί να παραμείνει ανταγωνιστική και για να μπορεί να “μεγαλώσει” και να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα πράγματα στο εγγύς μέλλον.

Φαίνεται λοιπόν, ότι οι προσδοκίες του Ροκάκη ο οποίος είχε εκφράσει δημόσια την αισιοδοξία του προαναγγέλλοντας την κίνηση αυτή, αποδεικνύονται φρούδες και πλέον απομένει να φανεί, αν φυσικά δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικά τις επόμενες ώρες, ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ.

Ίδιες πηγές πληροφόρησης αναφέρουν, ότι ο Ροκάκης δεν έχει αποφασίσει ακόμα τα επόμενα βήματα του και αυτό που προκύπτει, ζυγίζοντας τα δεδομένα, είναι ότι όλα από δω και πέρα θεωρούνται πιθανά με ότι συνεπάγεται αυτό.

Και επίσης το σίγουρο είναι ότι η νέα βδομάδα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ίσως δεν είναι υπερβολικό να σημειωθεί ότι θα πρόκειται για μια εξόχως κρίσιμη και καθοριστική βδομάδα που θα κρίνει την επόμενη μέρα της ομάδας.

Οι εξελίξεις, ότι μορφή έχουν αυτές, μοιάζουν δεδομένες!

Τι λες τώρα;

Ο ΝΟΧ σάρωσε, αλλά… “Πολιτισμός είναι να ξέρεις να χάνεις, ακόμα και στα «χαρτιά»!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τι λες τώρα;

Έφυγαν από τον Πλατανιά ως ελεύθεροι και τώρα είναι εν ενεργεία διεθνείς!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Μεταγραφικό… “μπαμ”(και κάτω) – Ελληνοαργεντινός το νέο… απόκτημα | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO