Connect with us

Τέννις

Νικητής του ατομικού Open ο Μπαντουράκης

Με μεγάλο νικητή τον νεαρό αθλητή του ΟΑΧ Μάνο Μπαντουράκη ολοκληρώθηκε το ατομικό Open πρωτάθλημα στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο ΟΑΑ

 

Ο Μπαντουράκης αντιμετώπισε στον τελικό τον Δημήτρη Αραβοσιτά στην κατηγορία Α10 με τους δύο αθλητές να εντυπωσιάζουν με την μαχητικότητά τους αλλά με τελικό νικητή τον Μάνο Μπαντουράκη που επικράτησε με 6-2 επί του συμπαίχτη του στον ΟΑΧ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ομίλου:

Αθλητές του ΟΑΧ, με νικητή τον Μάνο Μπαντουράκη και φιναλίστ τον Δημήτρη Αραβοσιτά, συνέθεσαν το ζευγάρι του τελικού στο ατομικό Open πρωτάθλημα τένις που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο ΟΑΑ.

Οι δύο ταλαντούχοι τενίστες διαγωνίστηκαν στην κατηγορία Α10, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη μαχητικότητά τους. Στον τελικό ο Μπαντουράκης επικράτησε με 6-2, κατακτώντας έτσι το τουρνουά έναντι του συμπαίκτη του στον ΟΑΧ.

Ο Μπαντουράκης έφτασε στον τελικό περνώντας bye τον 1ο γύρο, αποκλείοντας κατά σειρά τρεις αθλητές του Ηράκλειο ΟΑΑ, τους Μανώλη Χρηστάκη (6-2), Σταύρο Στρατάκη (6-3) και Κωνσταντίνο Πετράκη (6-4). Ο δε Αραβοσιτάς πέρασε επίσης bye τον 1ο γύρο και από εκεί και πέρα επιβλήθηκε των Αλεξάνδρου Τιτάκη (Ηράκλειο ΟΑΑ) με 6-0, Ηρακλή Χρηστάκη (Ηράκλειο ΟΑΑ) με 6-4 και Ορφέα Λειβαδιτάκη (ΟΑ Σούδας) με 6-4.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν επίσης δύο κορίτσια, οι Μαρία Γεωργιλαδάκη και Αλεξάνδρα Κιαγιαδάκη που έφτασαν στην 8άδα ενώ ακόμη πήρε μέρος ο Γιώργος Πλατσιδάκης στην πορτοκαλί μπάλα.

Τέννις

Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς από την συνέχεια του Miami Open

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τέννις

Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τέννις

Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO