Connect with us

Ποδηλασία

Εκτός ταμείου ανάκαμψης το Ποδηλατοδρόμιο Καθιανών

Παρότι στον Δήμο Χανίων εξέφραζαν την αισιοδοξία τους πως τα έργα στο Ποδηλατοδρόμιο Καθιανών θα χρηματοδοτούνταν από το Ταμείο Ανάκαμψης εν τέλει αυτό δεν συνέβη. Τι είπε στο sportcaste.gr ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Μιχαηλάκης.

 

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση και επίσημα μάλιστα, μέσω της ανακοίνωσης του Ταμείου, πως δεν πρόκειται να χρηματοδοτηθεί το έργο μέσω των πόρων του Ταμείου Ανακάμψης παρότι στον Δήμο Χανίων εξέφραζαν την πίστη τους πως μέσα στο καλοκαίρι θα υπήρχε προκήρυξη του διαγωνισμού και θα αναδεικνυόταν ανάδοχος του έργου. Εν τέλει ο φάκελος απορρίφθηκε και στον Δήμο Χανίων όντας ενημερώνει για αυτήν την ξαφνική εξέλιξη που υπήρξε στο θέμα του πολύπαθου Ποδηλατοδρόμιου εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως θα βρεθεί φως στον ορίζοντα.

Το Sportcaster.gr σε επικοινωνία που είχε με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Στέλιο Μιχαηλάκη, ο τελευταίος τόνισε πως ακόμα και αν δεν ενταχθεί τελικά το έργο στο Ταμείο Ανάκαμψης, ήδη στην δημοτική αρχή έχουν εναλλακτικό σχέδιο προκειμένου να βρεθεί η λύση και παράλληλα οι πόροι εξεύρεσης του έργου.

Ποδηλασία

Στην Πάφο για το “Cyprus World Cup” ο Ζεντέλης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδηλασία

ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES: Εξαιρετικές επιδόσεις από τους μικρούς ποδηλάτες στον αγώνα του Αρκαδίου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδηλασία

Ξέσπασμα Χρήστου Βολικάκη για τις κατηγορίες για το ντόπινγκ: Βιάζονται να γράψουν κακίες – Θα λάμψει η αλήθεια

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO