Connect with us

ΟΦΙ

Παλλικάρι και με 10 παίκτες πήρε βαθμό χρυσάφι!

Εκπληκτική εμφάνιση από τον ΟΦΙ κόντρα στην ΑΕΚ Β’ που προηγήθηκε δύο φορές αλλά λύγισε στο 82′ γνωρίζοντας την ισοφάριση για το τελικό 2-2 και ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 30 λεπτά.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους όταν στο 9′ άνοιξαν τον σκόρερ με τον Γιούση να τροφοδοτεί τον Χριστόπουλο που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Καραγκιόζη για να κάνει το 1-0. Ο ΟΦΙ επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 25ο λεπτό με τον Αντερέγκεν μετά από κομπίνα των παικτών του Βεργέτη με τον Αργεντινό κάνει το 1-1 μετά από ωραίο σουτ.

Μετά το τέρμα ου Αργεντινού ο ΟΦΙ πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας και στο 41′ ο Κορνέζος έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του Μεσσιντόρο και τελικά ένα λεπτό μετά κατάφερε να πάρει προβάδισμα με την κεφαλιά του Τορίμπιο.

Ο ΟΦΙ πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα και την εικόνα του να είναι εξαιρετική. Ο κακός αγωνιστικός χώρος είχε αφήσει τα σημάδια του με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να υπάρχουν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η ομάδα της Ιεράπετρας έμεινε με 10 παίκτες στο 65ο λεπτό όταν ο Μπλάνκο αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Παρ’ όλα αυτά ο ΟΦΙ με σωστή τακτική δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους που ισοφάρισαν στο 82ο λεπτό με γκολ του Γιούση μετά από ασίστ του Γερολέμου. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει ξανά όταν στο 87′ η κεφαλιά του Ιατρούδη έφυγε άουτ και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ηρακλειώτης επιθετικός παραλίγο να χριστεί μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα όταν στο 94′ το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καραγκιόζη.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Μπούσης (80′ Αμούρ), Λάτσι, Κορνέζος, Παρράς (87′ Γιαννούτσος), Μουστακόπουλος, Μπάμπης (69′ Γκαρσία), Χριστόπουλος Ευθ. (87′ Χρσιστόπουλος Απ.), Γερολέμου, Γιούσης, Κοσίδης (80′ Ιατρούδης).

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Ντελορέντζι, Καρδάρης, Κοντοές, Ντι Λορέντσο, Τορίμπιο, Λεμονής (69′ Ψάνης), Μεσιντόρο, Μπενίτεθ (83′ Κατάλντι), Μπλάνκ Καζάου, Αντερέγκεν (83′ Βουό).

ΕΠΣΛ

Αντιδρά ο ΟΦΙ για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου στον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Εσβησε ο Δημήτρης Χηνόπουλος – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Η ενημέρωση του Γιούχτα για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO