Connect with us

ΟΦΙ

Χόρευαν στην βροχή Μεσσιδόρο, Αντερέγκεν και δεύτερη σερί νίκη!

Με μεγάλους πρωταγωνιστές και σκόρερ τους δύο Αργεντινούς και ήρωα στις καθυστερήσεις τον Καραγκιόζη ο ΟΦΙ κέρδισε 2-1 την Κηφισιά πετυχαίνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες με την βροχή και τον δυνατό αέρα να είναι οι πρωταγωνιστές του μεταξύ των ποδοσφαιριστών ΟΦΙ και Κηφισιάς.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη απείλησε πρώτη με το σουτ του Μεσσιδόρο να περνάει ψηλά άουτ, η Κηφισιά απάντησε στο 8ο λεπτό με τον Καραγκιόζη να διώχνει αρχικά το πλασέ του Πριόνα και στην συνέχεια νέο σουτ από τον Καραγκούνη με τον Τορίμιπιο να βάζει την κόντρα και να απομακρύνεται η μπάλα. Ο ΟΦΙ ήταν ιδιαίτερα απειλητικός και στο 12ο λεπτό το σουτ του Αντερέγκεν έφυγε άουτ με την Κηφισιά να ανοίγει τελικά το σκορ στο 34′ με τον Καλλέργη να τροφοδοτεί τον Τετέι ο οποίος βγήκε σε θέση τετ α τετ ανίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Ο ΟΦΙ δεν παράτησε το παιχνίδι, ο ρυθμός του δεν διεκόπη αλλά αντιθέτως κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν στο 45′ ο Βουό έκλεψε την μπάλα, συνδυάστηκε με τον Κατάλντι με τον Ιβοριανό φορ να βγάζει ασίστ για τον Μεσσιδόρο που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν ο ίδιος με τον ΟΦΙ να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία των φιλοξενουμένων. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε με την συμπλήρωση μιας ώρας όταν ο, εκ των κορυφαίων του γηπέδου, Μεσσιδόρο έκλεψε την μπάλα, έδωσε για τον Αντερέγκεν που με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΙ με τους γηπεδούχους να ξεσπούν σε ξέφρενα πανηγύρια.

Οι Λασιθιώτες είδαν τον χάρο με τα μάτια τους στο πεντάλεπτο των καθυστερήσεων όταν οι παίκτες της Κηφισιάς έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, αρχικά στο 92′ σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Φερέιρα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έστειλε την μπάλα στην κενή εστία του Καραγκιόζη με τους συμπαίκτες του να μην βρίσκουν την μπάλα και στην συνέχεια ο γκολκίπερ του ΟΦΙ να αποκρούει το σουτ του Κρητικού ενώ στο 94′ ο Τετέι με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή αστοχεί βγάζοντας άουτ την μπάλα.

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Τορίμπιο, Κάρδαρης, Μεσσιδόρο, Κατάλντι (46′ Κοντοές), Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ, Λεμονής (69′ Ντε Λορέντζι), Βουό, Χιντζίδης (69′ Ψάνης), Αντερέγκεν (69′ Τασιούλης).

Κηφισιά (Κούστας): Κολοβούρης, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυμάτας, Παυλάκης, Ντοριβάλ (79′ Φερέιρα), Πρίτσας (58′ Παπασάββας), Οικονομίδης (56′ Αγγελόπουλος), Καλλέργης (69′ Κρητικός), Τετέι, Καραγκούνης (79′ Γιαννιτσάνης).

ΕΠΣΛ

Αντιδρά ο ΟΦΙ για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου στον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Εσβησε ο Δημήτρης Χηνόπουλος – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Η ενημέρωση του Γιούχτα για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO