Connect with us

ΟΦΙ

Στην Ιεράπετρα ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΦΙ – Μαζί με Πότσι | pic

Στην Ιεράπετρα προκειμένου να εγκατασταθεί… ημι-μόνιμα, βρίσκεται από από χθες ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΦΙ, Ροντόλφο Μπάκε

 

Ο Αργεντίνος επενδυτής, έφτασε χθες στο Λασίθι προκειμένου να εγκατασταθεί στο νέο του σπίτι στην Ιεράπετρα. Ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΙ, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, έχει σκοπό να περνάει αρκετό χρόνο κοντά στην ομάδα, εξ’ ου και η απόφαση του να έρθει στην Κρήτη και να εγκατασταθεί εδώ.

Βέβαια θα αναγκαστεί να κάνει συχνά – πυκνά ταξίδια προς την πατρίδα του, αλλά αυτήν την περίοδο θέλει να βρίσκεται δίπλα στον σύλλογο.

Φυσικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή να παρακολουθήσει από κοντά για πρώτη φορά την ομάδα στο ματς με την Ρόδο που θα γίνει στο Ρέθυμνο. 

Ο κ.Μπάκε, ή  Φίτος όπως τον “φωνάζουν ” τα οικεία του πρόσωπα, έφτασε στην Ιεράπετρα συνοδευόμενος από τον γνωστό Αργεντίνο μάνατζερ και πρώην ποδοσφαιριστή πολλών χανιώτικων ομάδων Φαμπρίτσιο Πότσι. Αυτός ήταν άλλωστε που έκανε τις επαφές για να γίνει το deal μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι και ο ΟΦΙ να πωληθεί από τον κ.Χηνόπουλο στον Αργεντίνο δικηγόρο.

ΕΠΣΛ

Αντιδρά ο ΟΦΙ για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου στον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Εσβησε ο Δημήτρης Χηνόπουλος – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Η ενημέρωση του Γιούχτα για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO