Connect with us

ΟΦΗ

Ξεκινά το χτίσιμο του ΟΦΗ της νέας σεζόν ο Δέλλας

Οι διακοπές τελείωσαν στον ΟΦΗ, καθώς την Δευτέρα (1/7) θα γίνει η πρώτη συνάντηση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου – Το μενού περιλαμβάνει εργομετρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές, ενώ την Τετάρτη (3/7) θα γίνει η πρώτη προπόνηση.

 

Την πρώτη τους συνάντηση ενόψει της ποδοσφαιρικής σεζόν 2024-25 θα έχουν προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές στον ΟΦΗ, που αφήνουν πίσω τους τις… διακοπές και πιάνουν δουλειά. Την Δευτέρα (1/7) και την Τρίτη (2/7) θα γίνουν οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, με τους παίκτες να βρίσκονται περισσότερο στο γυμναστήριο, ενώ την Τετάρτη θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία μάλιστα θα είναι ανοιχτή.

Μάλιστα, σε αυτή αναμένεται να δώσουν το “παρών” και τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπόρχα Γκοζάλεθ, Καραχάλιος και Χριστόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Ηράκλειο, με την αποστολή της ομάδας να αναχωρεί στις 12 Ιουλίου για την Ολλανδία και το Οοστερμπεκ, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια.

ΟΦΗ

Εργομετρικά και γυμναστήριο είχε το… μενού

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Επίσημα στην Μουμπάι Σίτι ο Τζον Τοράλ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Κλείνει στην Καλαμάτα ο Φροίξος Γρίβας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO