Connect with us

Διεθνή

Ο Γιόβιτς κράτησε ζωντανή την Σερβία στις καθυστερήσεις!

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στην Allianz Arena του Μονάχου, ο Λούκα Γιόβιτς κράτησε ζωντανή την Σερβία ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη Σλοβενία στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων

 

Όλα τα σενάρια πρόκρισης στους «16» του EURO2024 παραμένουν ανοικτά μετά το τρομερό παιχνίδι που έγινε σήμερα στην Allianz Arena του Μονάχου ανάμεσα στη Σλοβενία και την Σερβία.

Σε ένα πολύ όμορφο αλλά και αγχωτικό παιχνίδι στην “Allianz Arena” του Μονάχου, ο επιθετικός της Μίλαν ισοφάρισε (1-1) στο 90’+5′ τη Σλοβενία κι άφησε όλα τα σενάρια για την πρόκριση στους “16” του Euro2024 ανοιχτά.

Στο 69′ οι Σλοβένοι αναπτύχθηκαν πολύ ωραία από τον άξονα, ο Έλσνικ τροφοδοτήθηκε στα αριστερά, γύρισε στο δεύτερο δοκάρι κι εκεί πετάχτηκε ο Κάρνιτσνικ για να σκοράρει και να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια, οι Σέρβοι έψαξαν πολύ έντονα το γκολ για να μείνουν «ζωντανοί» στην διεκδίκηση της πρόκρισης και εν τέλει, βρήκαν το βρήκαν στο 90’+5′ με κεφαλιά του Γιόβιτς μετά από κόρνερ του Ίλιτς.

Σλοβενία (Ματίας Κεκ): Όμπλακ, Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπιγιόλ, Γιάνζα, Στογιάνοβιτς (76′ Βέρμπιτς), Τσέριν, Μλάκαρ (64′ Γκόρεντς Στάνκοβιτς), Έλσνικ, Σπόραρ, Σέσκο (76′ Βιπότνικ).

Σερβία (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς): Ραΐκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (82′ Μιρμάντσεβιτς), Ίλιτς, Λούκιτς (64′ Μιλίνοβιτς-Σάβιτς), Μλαντένοβιτς (46′ Γκατσίνοβιτς), Τάντιτς (82′ Σάμαρτζιτς), Βλάχοβιτς (64′ Γιόβιτς), Μίτροβιτς.

Διεθνή

Στη Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος, στην Μπενφίκα ο Παυλίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

EURO 2024: Ξεχωρίζει το Γαλλία – Βέλγιο, κόντρα σε “Έλληνες” η Πορτογαλία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

Πρόκριση με μπόλικο άγχος για την Αγγλία κόντρα στην Σλοβακία!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO