Connect with us

Διεθνή

Η Αλβανία έσωσε τον βαθμό από την Κροατία στο φινάλε!

Σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό παιχνίδι, η Κροατία και Αλβανία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις.

 

Στην πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του EURO 2024, Κροατία και Αλβανία έμειναν στο 2-2 σε ένα συγκλονιστικό ματς με ανατροπές και δυνατές συγκινήσεις! Η Αλβανία ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο βαλκανικό ντέρμπι καθώς πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Λάτσι στο 11ο λεπτό, μετά από σέντρα του Ασάνι από τα δεξιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κροατία έκανε ανατροπή… αστραπή! Αρχικά, ο Κράμαριτς στο 64′ “εκτέλεσε” τον Στρακόσια στην κλειστή γωνία για το 1-1 και στο 66′ ο Γκιασούλα, ο οποίος μπήκε στην πορεία της μπάλας μετά από απομάκρυνση συμπαίκτη του, έκανε άθελά του το 2-1 για τους Κροάτες.

Οι Αλβανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 90+1′ το σουτ του Χότζα σταμάτησε στον εξαιρετικό Λιβάκοβιτς! Στο 90+5′ όμως ο Γκιασούλα λυτρώθηκε για το αυτογκόλ και νίκησε τον Λιβάκοβιτς για να γράψει το τελικό 2-2, σε ένα ματς με δυνατές συγκινήσεις στο Αμβούργο!

Κροατία – Αλβανία 2-2

Σκόρερ: 74′ Κράμαριτς, 76′ Γκιασούλα (αυτ.) / 11′ Λάτσι, 90+5′ Γκιασούλα

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Πέρισιτς (84′ Σόσα), Γκβάρντιολ, Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς (46′ Μάριο Πάσαλιτς), Μάγερ (46′ Σούτσιτς), Κράμαριτς (84′ Μπατούρινα), Πέτκοβιτς (69′ Μπούντιμιρ).

Αλβανία: Στρακόσια, Χισάι, Τζιμσίτι, Αγέτι, Μιτάι, Ραμαντάνι (85′ Χότζα), Ασλάνι, Λάτσι (72′ Γκιασούλα), Ασάνι (64′ Σεφέρι), Μάναϊ (85′ Ντάκου), Μπαϊράμι.

Διεθνή

Στη Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος, στην Μπενφίκα ο Παυλίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

EURO 2024: Ξεχωρίζει το Γαλλία – Βέλγιο, κόντρα σε “Έλληνες” η Πορτογαλία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

Πρόκριση με μπόλικο άγχος για την Αγγλία κόντρα στην Σλοβακία!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO