Connect with us

Χανιά

Βόμβα στα Χανιά! Τέλος ο Ταουσιάνης, αναλαμβάνει την Εθνική Ελπίδων

Αν και ο 51χρονος τεχνικός είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα, η πρόταση της ΕΠΟ αλλάζει τα δεδομένα και τα Χανιά βρίσκονται πλέον στην αναζήτηση νέου τεχνικού

 

Ξαφνικά ο Γιάννης Ταουσιάνης, τέλος από τα Χανιά!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανακοίνωση της ΠΑΕ  με την οποία ανακοινώνεται το πρόωρο και απρόσμενο τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Ταουσιάνη. Ο 51χρονος τεχνικός, οποίος στις 2 Ιουνίου ανανέωσε την συνεργασία του με τους μπλε, τις τελευταίες μέρες δέχθηκε κρούση  από την ΕΠΟ προκειμένου να αναλάβει  την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων (U21), στη θέση ενός άλλου πρώην προπονητή των Χανίων, του Νίκου Παπαδόπουλου (λήγει το συμβόλαιό του).

Ο Γιάννης Ταουσιάνης ήταν θετικός σε αυτήν την τιμητική πρόταση και η ΠΑΕ Χανιά, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην προοπτική αυτή που ανοίγεται για τον ικανό τεχνικό ο οποίος έμεινε στον κυανόλευκο πάγκο τους τελευταίους 15 μήνες.

Μετά από αυτήν την  απρόσμενη εξέλιξη, τα Χανιά είναι υποχρεωμένα να κοιτάξουν μπροστά, κάτι που όπως φαίνεται έχει ήδη γίνει, καθώς, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση βρίσκεται ήδη σε επαφές με άλλους προπονητές προκειμένου να καλυφθεί επάξια και άμεσα το κενό του Ταουσιάνη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει τη συναινετική λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Ταουσιάνη, εξαιτίας της άκρως τιμητικής πρότασης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο των Εθνικών ομάδων.

H ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην προοπτική, ένας εξαιρετικός προπονητής και σπουδαίος άνθρωπος, όπως ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος κόσμησε τον πάγκο της ομάδας μας τις δυο προηγούμενες σεζόν, να ενισχύσει τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων. Η πρόταση αυτή, άλλωστε, συνιστά τιμή και επιβράβευση και για την ομάδα μας.

Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα να κρατήσει ψηλά και το εθνόσημο!

Την ίδια στιγμή, ο σχεδιασμός της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, για την περαιτέρω οργάνωση και ανάπτυξή της, που είχε ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται, θα συνεχιστεί απρόσκοπτα με ορίζοντα τον μεγάλο στόχο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές της διοίκησης για την επιλογή του νέου προπονητή, ο οποίος θα ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας μας και θα καλύπτει τις φιλοδοξίες όλων μας.

Χανιά

Αύριο Πέμπτη (27/6) η παρουσίαση του Δημήτρη Σπανού!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ο “κακός δαίμονας” Σπανός γίνεται ο “καλός άγγελος” των Χανίων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Μανουσάκης: Να παλέψουμε όλοι για την πολυπόθητη άνοδο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO