Connect with us

Ακαδημίες

Μινώταυρος: Με επιτυχία τα 1α Βενιζέλεια παιδικού ποδοσφαίρου | pics

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου στο γήπεδο “Ελευθέριος Πατακάκης”

 

Με απόλυτη αγωνιστικής και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, 15 και 16 Ιουνίου, στο γήπεδο “Ελευθέριος Πατακάκης” των Μουρνιών τα 1α Βενιζέλεια παιδικού ποδοσφαίρου.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο Μινώταυρος με τη συμμετοχή εννέα συνολικά σωματείων, ανάμεσα στα οποία και από Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Η ενημέρωση:

Αρτια τα 1α Βενιζέλεια παιδικού ποδοσφαίρου
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα 1α Βενιζέλεια παιδικού ποδοσφαίρου που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου στο γήπεδο “Ελευθέριος Πατακάκης” ο Μινώταυρος. Συνολικά, οκτώ σωματεία από τα Χανιά (Ηρακλής Νεροκούρου, Θησέας, Δόξα, ΑΠ Σούδας, Φοίνικας, Πιράνχας), το Ρέθυμνο (Αστέρας) και το Ηράκλειο (ΟΦΗ) τίμησαν τον Μινώταυρο και τη μνήμη του Εθνάρχη.
Η διοργάνωση περιλάμβανε ένα διήμερο γεμάτο αγωνιστική δράση, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να επιδίδονται σε σκληρές μάχες μεταξύ τους, επιβεβαιώνοντας το ταλέντο τους και διασκεδάζοντας το παιχνίδι.

Τα Βενιζέλεια τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειακός σύμβουλος Στρατής Φλεμετάκης, η διευθύντρια του τομέα Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Κατερίνα Ζομπανάκη, η Κατερίνα Αρχοντάκη εκ μέρους του ιδρύματος “Ελ. Βενιζέλος”, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Δρακακάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Αλέξανδρος Κοντορινάκης και Μιχάλης Σχοινάς, δηλώνοντας όλοι ενθουσιασμένοι από τη διοργάνωση ενώ υποσχέθηκαν ουσιαστική στήριξη και στις επόμενες που θ’ ακολουθήσουν.

«Ηταν μια διοργάνωση αφιερωμένη στον Εθνάρχη μας, καθώς ήρθε η ώρα να γίνει στις Μουρνιές», σημειώνει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Μινώταυρου, Γιάννης Σπυριδάκης. «Μια παγκρήτια διοργάνωση παιδικού ποδοσφαίρου με συμμετοχές από 9 σωματεία και πάνω από 300 παιδιά, που στέφθηκε με μεγαλύτερη του αναμενόμενου επιτυχία. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων που ήταν ο βασικός συνδιοργανωτής, τους τοπικούς χορηγούς ΕΤΑΝΑΠ, παντοπωλείο Ζουριδάκης, σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, το ίδρυμα Ελ. Βενιζέλος, την ΕΠΣ Χανίων, το Δήμο Χανίων και τα ΜΜΕ για την κάλυψη.

Ευχαριστούμε όλες τις Ακαδημίες για την άψογη συνεργασία, τους γονείς και τα παιδιά. Τέλος προσωπικά ευχαριστώ τα μέλη του ΔΣ, τους προπονητές και τον τεχνικό διευθυντή Απόστολο Τζόκα για την ακούραστη δουλειά ώστε να βγει ένα άριστο αποτέλεσμα. Τα Βενιζέλεια θα επανέλθουν του χρόνου ακόμη πιο αναβαθμισμένα. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

Δείτε εικόνες:

Ακαδημίες

Στο GERARDS CAMP ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών του Γρανίτη Στέλιος Λιοδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΚΑΣΚ

Συνεχάρη τις ομάδες της η ΕΚΑΣΚ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με Στέλιο Βαμβακά η γιορτή της Ακαδημίας του Κρητικού Αστέρα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO