Connect with us

Χανιά

Έτοιμα τα Χανιά εδώ και καιρό για το plan b: Όλο το ρεπορτάζ για την άκρη του πάγκου

Η είδηση της αποχώρησης του Γιάννη Ταουσιάνη μπορεί να έσκασε σαν κεραυνός στις τάξεις των φιλάθλων όμως εσωτερικά ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι και ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του. Το sportcaster.gr έχει το ρεπορτάζ.

 

Η βόμβα της αποχώρησης του Γιάννη Ταουσιάνη από τον πάγκο των Χανίων έσκασε το μεσημέρι της Δευτέρας ωστόσο όπως γίνεται κατανοητό οι καταιγιστικές εξελίξεις δεν σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες αφού η πρόταση της ΕΠΟ προς τον Έλληνα τεχνικό είχε κατατεθεί εδώ και αρκετές ημέρες.

Κατά συνέπεια, όλη αυτή η διαδικασία που είχε ως κατάληξη την σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ για την αποχώρηση του Γιάννη Ταουσιάνη, δεν βρήκε απροετοίμαστους τον Αντώνη Ροκάκη και τους συνεργάτες του.

Ασφαλείς πληροφορίες του sportcaster.gr αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και οι συνεργάτες του στα Χανιά έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες την απαραίτητη προεργασία για να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Γιάννη Ταουσιάνη.

Μάλιστα στην λίστα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ βρίσκονται ονόματα από το “πάνω ράφι” των προπονητών που έχουν λειτουργήσει ξανά… “πρωταθληματικά” στην Super League 2 και έχουν αποδείξει τις ικανότητες τους στο κυνήγι της ανόδου. Άλλωστε οι προθέσεις της ΠΑΕ και του ίδιου του Ροκάκη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είχαν φανεί με την παραμονή του Ταουσιάνη.

Κατά συνέπεια, ήδη στην λίστα του Αντώνη Ροκάκη υπάρχουν ονόματα υποψήφιων προπονητών που θα σηκώσουν το βάρος του σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και έπονται εξελίξεις άμεσα προκειμένου να τρέξει η υλοποίηση του για τη νέα χρονιά…

Χανιά

Ο “κακός δαίμονας” Σπανός γίνεται ο “καλός άγγελος” των Χανίων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Μανουσάκης: Να παλέψουμε όλοι για την πολυπόθητη άνοδο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Παραμένει στα “μπλε” και ο Γιώργος Μανουσάκης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO