Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Ρ.Ε.Α: “Αντίο” σε επτά παίκτριες

Παρελθόν αποτελούν επτά παίκτριες από την ομάδα της Ρ.Ε.Α.

 

 

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφιαρόυ της Ρ.Ε.Α. ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με 7 παίκτριες. Ο λόγος για τις Βίβερλι Εράσο, Σία Γκάτσου, Έφη Μπράμε, Παουλίνα Σολίς, Τάνια Ματέους, Νατάσα Σιράζι και Αν Σοφί Γκρίπενμπεργκ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση πάντα θα αποτελούν μέλη της “οικογένειας” ακόμα και αν δεν αποτελούν κομμάτι του αγωνιστικού ρόστερ.

Η επίσημη ανακοίνωση

Η Ρ.Ε.Α. ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τις ποδοσφαιρίστριες Βίβερλι Εράσο, Σία Γκάτσου, Έφη Μπράμε, Παουλίνα Σολίς, Τάνια Ματέους, Νατάσα Σιράζι και Αν Σοφί Γκρίπενμπεργκ.

Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τις παραπάνω 7 παίκτριες, οι οποίες πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους και την οδήγησαν ξανά στις κορυφαίες ομάδες της Women’s Football League. Ήταν και θα είναι μέλη της οικογένειας μας ακόμα και αν δεν αποτελούν κομμάτι του αγωνιστικού ρόστερ, με την προσφορά τους να είναι δεδομένη. Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η ομάδα μας έχει θέσει πολύ υψηλότερους και πρωταγωνιστικούς στόχους για την Α’ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου Γυναικών και έχει ήδη ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την περίοδο 2024-25. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις των συμφωνηθέντων ανανεώσεων και μεταγραφών.

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μία… μηχανή των γκολ στην ΡΕΑ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κάτοικος Ρεθύμνου για τέταρτη χρονιά η Δήμητρα Μαρκουτσά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO