Connect with us

Εθνική Ελλάδος

Δυνατό τεστ για την Εθνική κόντρα στη Γερμανία στο Μπορούσια Παρκ

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα στην οικοδέσποινα του EURO 2024, Γερμανία έχει σήμερα η Ελλάδα

 

Η Εθνική Ελλάδος δίνει ένα δυνατό φιλικό σήμερα κόντρα στην οικοδέσποινα του EURO 2024, στο στάδιο «Μπορούσια Παρκ» του Μένχενγκλαντμπαχ (21:45, ALPHA/Novasports Prime).

Η αναμέτρηση είναι η πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων ύστερα από 12 χρόνια και συγκεκριμένα από το EURO 2012, όταν η «Νατσιονάλμανσαφτ» επικράτησε με 4-2 στα προημιτελικά. Στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών θα βρεθεί για πρώτη φορά ο τεχνικός των Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος, που ανέλαβε καθήκοντα ως υπηρεσιακός για τους φιλικούς αγώνες με την Γερμανία και την Μάλτα (11 Ιουνίου).

Η αποστολή της «γαλανόλευκης» ομάδας αποτελείται από τους, Βλαχοδήμο, Τζολάκη, Μανδά, Αθανασιάδη, Μαυροπάνο, Ρέτσο, Κουλιεράκη, Χατζηδιάκο, Ρότα, Σάλιακα, Κώτσιρα, Κυριακόπουλο, Γιαννούλη, Σιώπη, Κουρμπέλη, Ντόη, Μπουχαλάκη, Μπακασέτα, Μάνταλο, Τσιγγάρα, Μασούρα, Τζόλη, Λημνιό, Ιωαννίδη, Παυλίδη και Δουβίκα.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τους Γερμανούς σε φιλικό παιχνίδι για πρώτη φορά ύστερα από 54 χρόνια και συγκεκριμένα μετά τις 22 Νοεμβρίου 1970, όταν η Δυτική (τότε) Γερμανία του Χέλμουτ Σεν είχε νικήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-1.

Εθνική Ελλάδος

Εθνική Ελλάδας: H φανέλα που θα φορέσουν οι Legends 2004 στο επετειακό φιλικό με τους UEFA All-Stars

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

“Περίπατος” για την Εθνική μας στο μπάσκετ 86-57 το Μαυροβούνιο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO