Connect with us

Βόλεϊ

Αλλαγές στο Δ.Σ. του ΣΦΠ Χανιά – Νέος πρόεδρος ο Χατζησταύρου

Ο Πέτρος Χατζησταύρου είναι ο νέος πρόεδρος πρόεδρος του ΣΦΠ Χανιά, μετά τις ανακατατάξεις στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου – Η αποχώρηση του Μανώλη Κανιαδάκη, έφερε ανακατατάξεις στο Δ.Σ.

 

Αλλαγή σκυτάλης προέκυψε στον προεδρικό θώκο του ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ, καθώς ο Πέτρος Χατζησταύρου είναι ο νέος πρόεδρος, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Ουσιαστικά, υπήρξε ένα… ντόμινο ανακατατάξεων, το οποίο ξεκίνησε με την αποχώρηση του Μανώλη Κανιαδάκη. Ο μέχρι πρότινος γενικός έφορος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τον μέχρι πρότινος πρόεδρο, Στέφανο Κοπανάκη, να αναλαμβάνει την θέση του.

Έτσι, ο Πέτρος Χατζησταύρου επιλέχθηκε ως νέος πρόεδρος του ΣΦΠ Χανιά Βόλει, που ανέπτυξε τις προγραμματικές του δεσμεύσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Σε ανακατανομή και ανάληψη καθηκόντων εκ νέου για το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας. Σε συνεδρίαση προχώρησε το ΔΣ την Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024 κατόπιν υποβολής παραιτήσεως, του κ. Εμμανουήλ Καδιανάκη λόγω πολλαπλών επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Ο κ. Εμμανουήλ Καδιανάκης εκτελούσε μέχρι πρότινος , καθήκοντα γενικού εφόρου και Public Relations Manager. Την θέση του γενικού εφόρου και PR manager αναλαμβάνει με δική του αίτηση ο μέχρι τώρα πρόεδρος του Συλλόγου κ. Στέφανος Κοπανάκης. Στην συνέχεια το ΔΣ πρότεινε το αναπληρωματικό μέλος κ. Πέτρο Χατζησταύρου, για την ανάληψη καθηκόντων του προέδρου του Συλλόγου. Στον προαναφερθέν διαβιβάστηκε η επιθυμία αυτή και εκείνος δήλωσε ότι αποδέχεται με τιμή την τοποθέτησή του. Το Δ.Σ. ομόφωνα, αποδέχεται την παραίτηση του κ. Καδιανάκη και εκφράζει σύσσωμο τις θερμές του ευχαριστίες για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογο. Επίσης ομόφωνα αποφασίζει, την τοποθέτηση του κ. Κοπανάκη στην θέση του γενικού εφόρου και PR manager και ταυτόχρονα εγκρίνει την τοποθέτηση του κ. Χατζησταύρου στην θέση του προέδρου για θητεία που θα διαρκέσει μέχρι τη λήξη της θητείας και των λοιπών μελών του παρόντος Δ.Σ.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Κοπανάκης έκανε έναν σύντομο απολογισμό στην μέχρι τώρα θητεία του, ενώ ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος κ. Χατζησταύρου, ανέπτυξε τις προγραμματικές του δεσμεύσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Κατόπιν τούτου και επειδή δεν υπήρχε άλλο θέμα για συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Για το ΔΣ
Μπουρμπάκης Εμμανουήλ
Γενικός Γραμματέας ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ

Βόλεϊ

Εκπρόσωπηση του ΟΦH στην Εθνική βόλεϊ U16

Συνεχίστε την ανάγνωση

Βόλεϊ

Ξεκινούν τα τουρνουά Beach Volley της Ε.Σ.ΠΕ.Κ. με μεγάλη συμμετοχή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Βόλεϊ

Προκρίθηκαν στα ημιτελικά στο Open Νότιας Κυνουρίας Αλεξιάδης και Χριστοδουλάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO