Connect with us

Χανιά

Ταουσιάνης: «Να συνεχίσουμε από εκεί που τελειώσαμε»

Ο Γιάννης Ταουσιάνης έκανε την πρώτη του επίσημη δήλωση στην σελίδα της ΠΑΕ Χανιά δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

 

 

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι η πρώτη ανανέωση, για κάποιους και η σημαντικότερη, και δίνει και το στίγμα για τους στόχους της ομάδας των Χανίων για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο τεχνικός των “μπλε” έφερε την ομάδα μια ανάσα από την άνοδο και πλέον δίδεται η ευκαιρία σε ολόκληρο τον οργανισμό των Χανίων να ξεκινήσει από μια σοβαρή βάση.

Ο ίδιος στην πρώτη του επίσημη δήλωση στην σελίδα της ΠΑΕ Χανιά δήλωσε χαρούμενος για την επέκταση της συνεργασίας την οποία αναφέρει πως είναι βασισμένη σε δυνατές και σταθερές αξίες όπως ο σεβασμός, η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη.

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση του πως υπάρχει η θέληση και η διάθεση η ομάδα να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Χανιά 

Στο πρώτο του σχόλιο, έπειτα από την επέκταση της συνεργασίας με την ομάδα μας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Γιάννης Ταουσιάνης ανέφερε:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για την ανανέωση της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ. Μιας συνεργασίας βασισμένης σε δυνατές σταθερές αξιών, όπως είναι ο σεβασμός, η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη.

Θέληση και διάθεση όλων μας είναι να συνεχίσουμε από εκεί που τελειώσαμε την ποδοσφαιρική χρόνια που διανύσαμε, κάνοντας πάλι ένα βήμα μπροστά στο πλαίσιο της εξελικτικής μας διαδικασίας. Υγεία σε όλους και ευχή όλων μας να τα καταφέρουμε!»

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Το αντίο του Μπάτζιου στα Χανιά – “Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Τα πρώτα δείγματα για το ρόστερ που θέλει ο Σπανός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO