Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κοζανίδης: “Στην ομάδα υπάρχει φιλοδοξία, ταλέντο και ποιότητα”

Η Ρ.Ε.Α ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρέωσεις με ισοπαλία στην Σοχώρα 2-2 με τις Νέες Ατρομήτου με τον τεχνικό του συλλόγου Στέλιο Κοζανίδη να κάνει και έναν μικρό απολογισμό δίνοντας παράλληλα το στίγμα και για την ερχόμενη σεζόν.

 

 

Ο Στέλιος Κοζανίδης ο τεχνικός της ΡΕΑ μίλησε για την ισοπαλία με τις Νέες Ατρομήτου όπως επίσης και για την 5η θέση που κατέκτησε στο πρωτάθλημα η ομάδα του Ρεθύμνου. Επίσης αναφέρθηκε στο ρόστερ αλλά και στον πρόεδρο Ηρακλή Μανουκαράκη τον οποίο και συνεχάρη.

Αναλυτικά όλα όσα είπε μετά το ματς. 

«Αρχικά να πω πως ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό νομίζω ότι παρόλο που είχαμε καλή απόδοση και είχαμε καλή κυκλοφορία και δεν κινδυνεύσαμε, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες για το 2-0 ή το 3-1. Γενικά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Είχαμε πειθαρχία και σοβαρότητα που είχαμε σε όλα ματς τα ματς. Ισοφαριστήκαμε από ένα προσωπικό και πανέμορφο γκολ της Παπαθεοδώρου. Προηγηθήκαμε με 2-1 και νομίζω ότι εκεί έπρεπε να κάνουμε ακόμα ένα γκολ και να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα για μας.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Θέλουμε και του χρόνου να έχουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο καινούριο πρωτάθλημα. Έχουμε όλες τις δυνατότητες και νομίζω ότι και την επόμενη σεζόν η διοργάνωση θα είναι πολύ δύσκολη και ανταγωνιστική για όλες τις ομάδες.

Εδώ θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Η 5η θέση είναι μία καλή θέση για την ομάδα μας. Θεωρώ πως με περισσότερη προσοχή θα μπορούσαμε να είχαμε μαζέψει αρκετούς βαθμούς ακόμα. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μαθαίνεις από τα λάθη σου. Στην ομάδα υπάρχει φιλοδοξία, ταλέντο και ποιότητα.

Έχουμε μία διοίκηση της οποίας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ειδικά στον πρόεδρο, κ. Μανουκαράκη, για την τόσο μεγάλη προσπάθεια που κάνει. Η στήριξη του είναι πολύ μεγάλη και εντός και εκτός γηπέδου. Είναι δίπλα μας συνέχεια και τέτοιοι παράγοντες κοσμούν τον χώρο του αθλητισμού γενικά.

Νομίζω ότι είναι κάτι πολύ καλό για το Ρέθυμνο και πρέπει να στηριχθεί από όλη την πόλη. Μην ξεχνάμε ότι είναι Α’ Εθνική. Του χρόνου η ομάδα θα χτιστεί με το ρόστερ που πρέπει να δημιουργηθεί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα».

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κάτοικος Ρεθύμνου για τέταρτη χρονιά η Δήμητρα Μαρκουτσά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Δύο ακόμα προσθήκες ο Ηρόδοτος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO