Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κοζανίδης: “Να κλείσουμε με νίκη τη φετινή σεζόν”

Η Ρ.Ε.Α. υποδέχεται στις 16.00 τις Νέες Ατρομήτου στο γήπεδο της Σοχώρας, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Women’s Football League με τον τεχνικό του συλλόγου Στέλιο Κοζανίδη να θέλει να κλείσει με νίκη την χρονιά.

 

 

Η γυναικεία ομάδα της ΡΕΑ αποχαιρετάει την φετινή χρονιά στην έδρα της καθώς υποδέχεται τις Νέες Ατρομήτου.  Όπως τόνισε στις δηλώσεις του και ο προπονητής της, Στέλιος Κοζανίδης, θέλει το «τρίποντο», παρουσιάζοντας τη σοβαρότητα που διακρίνει τα κορίτσια όλη τη φετινή σεζόν, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια για τη συνολική τους παρουσία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι η τελευταία αγωνιστική μίας χρονιά που βάζουμε τις βάσεις για κάτι καλύτερο για την επόμενη. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, με τις παίκτριες να είναι άψογες σε όλα τα ματς και γενικότερα με τη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από εκείνες και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ακόμα και ας είναι τελευταία αγωνιστική, για μας δεν αλλάζει κάτι. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.
Να μπούμε με την ίδια σοβαρότητα που μας χαρακτηρίζει τη φετινή σεζόν. Να κλείσουμε με νίκη τη φετινή σεζόν και στη συνέχεια η ομάδα να κάνει τον σχεδιασμό της για την επόμενη χρονιά».

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κάτοικος Ρεθύμνου για τέταρτη χρονιά η Δήμητρα Μαρκουτσά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Δύο ακόμα προσθήκες ο Ηρόδοτος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO