Connect with us

Παρασκήνιο

Το “ευχαριστώ” του Αρη Καλαϊτζίδη στον Γιάννη Ταουσιάνη

“Πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει μια ΠΑΕ στην πόλη σου και να στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των προπονητών της περιοχής της!”, αναφέρει με νόημα ο προπονητής του “Φοίνικα”

 

Την σημασία να υπάρχει μια μεγάλη ομάδα στη πόλη, τονίζει με ανάρτησή του ο Χανιώτης προπονητής Αρης Καλαϊτζίδης. Ο τεχνικός της Ακαδημίας του Φοίνικα με ανάρτησή του ευχαριστεί τον προπονητή της ΠΑΕ Χανιά, Γιάννη Ταουσιάνη και τους συνεργάτες του για την βοήθεια που του έδωσαν προκειμένου να ετοιμάσει το Logbook ώστε να ολοκληρώσει την σχολή UEFA B της ΕΠΟ!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χανιώτη προπονητή

Άλλο ένα ευχάριστο πρωινό στο γήπεδο των Περιβολίων! Πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει μια ΠΑΕ στην πόλη σου και να στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των προπονητών της περιοχής της!

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς στην ΠΑΕ Χανιά / Chania FC, στον προπονητή της κύριο Ταουσιάνη και στους συνεργάτες του για την βοήθεια που μου προσφέρουν στην δημιουργία του τελικού Logbook ώστε να ολοκληρώσω την σχολή UEFA B της ΕΠΟ!
Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλή ξεκούραση με το τέλος των υποχρεώσεων σας και κάθε ομαδική και ατομική επιτυχία για την επόμενη σεζόν!!
Με εκτίμηση Καλαϊτζίδης Άρης

Παρασκήνιο

«Δεν είναι πλέον όνειρο τρελό, είναι πραγματικότητα» – Η παρακάμερα του ερυθρόλευκου θριάμβου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Forbes: Αυτή είναι η λίστα με τους 50 πιο ισχυρούς Έλληνες εφοπλιστές – Που βρίσκονται Μαρινάκης, Αλαφούζος, Ηλιόπουλος, Μελισσανίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Τα συγχαρητήρια του ΠΣΑΠΠ στον Τζανή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO