Connect with us

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Η Κρουζ Αζούλ “καλεί” Γιακουμάκη: Η Ατλάντα απέρριψε μεγάλη πρόταση!

Οι Μεξικανοί έχουν θαμπωθεί από τον κρητικό επιθετικός και θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά η Ατλάντα προς το παρόν δεν τον παραχωρεί

 

Στο στόχαστρο της Κρουζ Αζούλ βρίσκεται ο Γιώργος Γιακουμάκης. Σύμφωνα με το «Athletic» η ομάδα από το Μεξικό θέλει διακαώς τον κρητικό επιθετικό και ήδη έκανε την πρώτη κρούση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι Μεξικάνοι προσέφεραν 6 εκατομμύρια δολάρια, ήτοι 5.5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Κρητικού επιθετικού, όμως έλαβαν αρνητική απάντηση από το κλαμπ του MLS. Η Ατλάντα δεν προτίθεται να πουλήσει τον βασικό της φορ, όμως η Κρουζ Αζούλ αναμένεται να συνεχίσει να πιέζει για την επίτευξη deal.

 

 

Ο Γιακουμάκης την τρέχουσα σεζόν μετράει πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε οκτώ εμφανίσεις, ενώ συνολικά στις ΗΠΑ έχει 24 γκολ και πέντε ασίστ σε 40 εμφανίσεις.

Η Ατλάντα απέκτησε τον 29χρονο επιθετικό τον Φεβρουάριο του 2023 από τη Σέλτικ αντί τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Οι δυο πλευρές έχουν συμβόλαιο έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2025, με οψιόν για ακόμα ένα χρόνο.

Σούπερ Λιγκ

Ανανέωσε με τον Παναιτωλικό ο Μπελεβώνης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Kicker: «Μάχη Άιντραχτ και Στουτγκάρδης για Κουλιεράκη»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Κάτοικος Ν.Σμύρνης για μια ακόμη χρονιά ο Κώστας Γαλανίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO