Connect with us

Ακαδημίες

Πανακρωτηριακός: Στην Θεσσαλονίκη για προπονήσεις αξιολόγησης με τον Άρη οι Μακράκης, Λαμπρινός και Γεωργιάδης!

Οι τρεις νεαροί παίκτες της ομάδας του Ακρωτηρίου θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσουν από το… μικροσκόπιο του Άρη

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Πανακρωτηριακού με την ΠΑΕ Άρης και την ARIS Soccer Schools, τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ακρωτηρίου θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για να περάσουν από διαδικασία αξιολόγησης και καταγραφής ικανοτήτων. Πρόκειται για τους 17χρονους Στέλιο Μακράκη, Γιώργο Λαμπρινό και Χρήστο Γεωργιάδη, που θα βρεθούν στο προπονητικό κέντρο του Άρη το τριήμερο 8 με 10 Μαΐου.

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι την ίδια διαδικασία ακολούθησαν την περασμένη εβδομάδα οι Βαλάσης-Καραλάκης, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πανακρωτηριακού.

Η ενημέρωση του Πανακρωτηριακού αναφέρει:

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ ARIS F.C. και τα ARIS Soccer Schools , ακόμα 3 νεαροί ποδοσφαιριστές μας το 3ήμερο 8/5 έως και 10/5, θα περάσουν διαδικασία αξιολόγησης και καταγραφής ικανοτήτων, από τους προπονητές της ΠΑΕ, στο προπονητικό κέντρο του Άρη Θεσσαλονίκης.

 Συγκεκριμένα, οι 17χρονοι (γεν.2006) Στέλιος Μακράκης (Ακραίος Αμυντικός) , ο Γιώργος Λαμπρινός (Ακραίος Επιθετικός) του Πανακρωτηριακού και ο Χρήστος Γεωργιάδης (Τερματοφύλακας) της Ε.Θ.Κ., θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις της Κ19, η οποία αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της SL1. Και οι 3 αγωνίζονται τα 2 τελευταία χρόνια στις αντρικές ομάδες μας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μια διαδικασία που χαρακτηρίζει την φιλοσοφία της ομάδας μας και εντάσσεται στα πλαίσια της ανάδειξης των ποδοσφαιριστών του Ακρωτηρίου και του νομού γενικότερα. Είναι χαρακτηριστική εξάλλου, η έμφαση που δίνεται από το Δ.Σ., στην οργάνωση και τη λειτουργία των ακαδημιών μας τα τελευταία χρόνια!

Στα πλαίσια της συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης, ήδη την προηγούμενη εβδομάδα ακολούθησαν την ίδια διαδικασία οι Βαλάσης-Καραλάκης, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι έχουν ήδη δεχθεί την πρόσκληση της ομάδας της Θεσσαλονίκης!

Ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και κάθε επιτυχία στον Στέλιο, τον Γιώργο και τον Χρήστο, όπως και σε όλα τα παιδιά μας!

Ακαδημίες

Ανακοίνωσε δοκιμαστικά για τα αγωνιστικά τμήματα του στην Αττική ο ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Πρώτη συμμετοχή σε τουρνουά για την Ακαδημία της Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Ο Νταμαδάκης στον τελικό των Κ14 – Δείτε όλους τους ορισμούς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO