Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Συνεχίζει στον Πανακρωτηριακό ο Παπαδάκης – Δείτε τους συνεργάτες του

Παπαδάκης

Ο Βασίλης Παπαδάκης συνεχίζει το δεύτερο στάδιο του πλάνου του στον Πανακρωτηριακό και στο πλευρό του θα έχει τους Λαδάκη και Ρωμανιά.

 

 

Ο Πανακρωτηριακός ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Ο “αρχιτέκτονας” ενός μακρόπνοου πλάνου ο Βασίλης Παπαδάκης, θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το έργο του και να το εξελίξει ακόμη περισσότερο. Στο πλευρό του θα έχει τους πολύτιμους συνεργάτες του τον Πέτρο Λαδάκη σε ρόλο γυμναστή και τον Μάνο Ρωμανιά ο οποίος και αυτός συνεχίζει στην ομάδα του Ακρωτηρίου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση

Το Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Παπαδάκη.

Συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας θα είναι ο απόφοιτος ΣΕΦΦΑ Πέτρος Λαδάκης στο ρόλο του Γυμναστή και ο Μάνος Ρωμανιάς, που συνεχίζει σαν Προπονητής Τερματοφυλάκων.

Διοίκηση, Τεχνικό Επιτελείο και ποδοσφαιριστές, με βάση το πλάνο που έχουμε ξεκινήσει την περσινή χρονιά, περνάμε στο δεύτερο στάδιο, για μια πιο ανταγωνιστική και δυνατή ομάδα, που θα αξιοποιεί και θα εξελίσσει τα παιδιά των ακαδημιών, βασιζόμενη στην πλειοψηφία της σε γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Βασίλη, Μάνο και Πέτρο, σας ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον Πανακρωτηριακό μας!

Α' ΕΠΣΧ

Ανανέωσαν και τα αδέρφια Λουβιτάκη…

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παραμένει Σούδα ο Κώστας Τσίγκας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Συγχαρητήρια Γρανίτη στην Κ19 των Χανίων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO