Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Οι προπονητές ψήφισαν στο sportcaster.gr – Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν!

Το sportcaster.gr σας παρουσιάζει τις επιλογές των προπονητών της Α’ ΕΠΣ Χανίων για την καλύτερη ενδεκάδα και τον καλύτερο προπονητή της αγωνιστικής περιόδου 2023-24!

 

Οι προπονητές των ομάδων της Α’ ΕΠΣ Χανίων ψήφισαν στην… κάλπη του sportcaster.gr επιλέγοντας την καλύτερη ενδεκάδα της κατηγορίας για την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες με τον Απόλλωνα να κατακτά τον τίτλο.

Ψάξαμε και βρήκαμε τους τεχνικούς των ομάδων της πρώτης κατηγορίας των τοπικών πρωταθλημάτων των Χανίων έχοντας ως σταθερά το σύστημα, το οποίο έπρεπε να είναι 4-3-3 για… αξιοκρατικούς λόγους. Παράλληλα, η… κάλπη έβγαλε και τον καλύτερο προπονητή της σεζόν.

Η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν έχει έντονο… χρώμα ΑΕ Κυδωνίας και Απόλλωνα, ενώ περιλαμβάνονται παίκτες και του Γρανίτη και του Άρη Σούδας.

Η καλύτερη ενδεκάδα της Α’ ΕΠΣ Χανίων σε σύστημα 4-3-3

Τερματοφύλακας

Νίκος Βροντάκης (ΑΕ Κυδωνίας) – 10 ψήφοι

Δεξί μπακ

Τζίμης Παπακαστρήσιος (Γρανίτης) – 6 ψήφοι

Κεντρικοί αμυντικοί

Χρήστος Παληγεώργος (Απόλλων) – 8 ψήφοι

Πέτρος Σοφούλης (ΑΕ Κυδωνίας) – 5 ψήφοι

Αριστερό μπακ

Αλέξανδρος Μάστορας (ΑΕ Κυδωνίας) – 5 ψήφοι

Μέσοι

Γιάννης Μποτωνάκης (Απόλλων) – 11 ψήφοι

Βασίλης Μαθιουδάκης (ΑΕ Κυδωνίας) – 8 ψήφοι

Κέβιν Χύσι (Γρανίτης) – 3 ψήφοι

Επιθετικοί

Μάνος Ψαράκης (Απόλλων) – 9 ψήφοι

Κώστας Παπαθανασίου (Άρης Σούδας) – 5

Θοδωρής Πλατινάκης (ΑΕ Κυδωνίας) – 4 ψήφοι

Καλύτερος προπονητής

Γιώργος Ριτζάκης (ΑΕ Κυδωνίας)- 5 ψήφοι

Το φετινό συναρπαστικό πρωτάθλημα θα έβγαζε… δύο ενδεκάδες

Το φετινό πρωτάθλημα ήταν τόσο ανταγωνιστικό όπου το ιδανικό θα ήταν να υπάρξουν… δύο ενδεκάδες με τους κορυφαίους παίκτες. Η φετινή σεζόν είχε τεράστιο ενδιαφέρον τόσο στην μάχη του τίτλου, όπου πραγματικά ο πρωταθλητής κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, όσο και σε εκείνη της παραμονής, όπου το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι προπονητές που ψήφισαν

Βασίλης Παπαδάκης (Πανακρωτηριακός), Ποσειδώνας Τσικαλαριών (Γιώργος Ζερβουδάκης), Στέλιος Τζωρτζάκης (Σπάθα), Γιάννης Μαρκάκης (Ίκαρος Μουρνιών), Παναγιώτης Παλαθούρας (Ηρακλής Νεροκούρου), Μάνος Βεργανελάκης, Τάκης Διακάκης (Γρανίτης), Στέλιος Κουκουδάκης (Άρης Σούδας), Γιώργος Ριζτάκης (ΑΕ Κυδωνίας), Μανώλης Πηγουνάκης (Παλαιόχωρα), Βασίλης Κούτας (Μινώταυρος), Σπύρος Αρτζουχαλτζής (Θύελλα Καλαθενών), Άλκης Δημήτρης (Παγχανιακός/ΑΟΔΑ), Αντώνης Συροκάκης (Απόλλων), Λευτέρης Βεστάκης (Νέος Κισσαμικός)

*Απευθυνθήκαμε στον Γιώργο Ανδρεαδάκη, τον προπονητή της Ιωνίας 2000, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει άποψη και θέλησε να μην λάβει μέρος στην ψηφοφορία του sportcaster.gr

**Στην φετινή έκδοση της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει πάγκος καθώς προέκυψαν πολλές ισοψηφίες σχεδόν σε όλες τις θέσεις, συνεπώς θα χρειαζόμασταν… δύο πάγκους για να χωρέσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές!

Β' ΕΠΣΧ

Εκλογές στον Ήφαιστο

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Τα συγχαρητήρια των ομάδων του Ακρωτηρίου σε ΕΠΣΧ, διαιτητές και ομάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ελεύθερος ο Παναγιώτης Λαϊνάς από τον Πανακρωτηριακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO