Connect with us

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Η μαντινάδα του δακρυσμένου Γιάννη Πετράκη και το πάρτι στα αποδυτήρια | video

Ο Γιάννης Πετράκης είπε on camera τη μαντινάδα του μετά τη διασφάλιση της παραμονής του Παναιτωλικού και δάκρυσε ενώ ο κόσμος τον αποθέωνε.

 

Ο Παναιτωλικός κέρδισε τον Ατρόμητο 1-0 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τα πλέι άουτ της Super League, αποτέλεσμα που δίνει στον σύλλογο του Αγρινίου την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής του στο πρωτάθλημα.

Οι στιγμές μετά το τέλος του αγώνα ήταν συγκινητικές. Στο επίκεντρο των πανηγυρισμών βρέθηκε ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης.

Ο κορυφαίος Κρητικός κόουτς την ώρα που έκανε δηλώσεις άκουγε από τα μεγάφωνα κρητικά τραγούδια και όταν του ζητήθηκε να πει μία μαντινάδα επισήμανε: «Άλλος μπερδεύει σε κλωστή και δένει να τον πνίξει (η κλωστή εννοεί) και άλλος στην άκρη του γκρεμού θα βρει φτερά να ανοίξει». Στη συνέχεια πήγε προς την εξέδρα δακρυσμένος με τον κόσμο να τον χειροκροτά και να τον αποθεώνει.

 

Μάλιστα ο ίδιος στα αποδυτήρια του Παναιτωλικού είχε την τιμητική του, καθώς οι ποδοσφαιριστές του, θέλησαν να τον μπουγελώσουν μετά τα συγχαρητήρια που τους έδωσε για την εξαιρετική τους προσπάθεια.

 

Όπως είναι λογικό οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν έμειναν μόνο εκεί, καθώς έστησαν ένα ξεχωριστό πάρτι μεταξύ τους, αφού κατάφεραν να πανηγυρίσουν την παραμονή τους στην Super League, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

 

Για την ιστορία ο Παναιτωλικός με 33 βαθμούς βρίσκεται στο +5 από την Κηφισιά, η οποία υποβιβάστηκε, με τους Αγρινιώτες μετά την έλευση του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου να δείχνουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

 

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Κωνσταντής Τζολάκης: Ο πρώτος κρητικός που προκρίνεται σε ευρωπαϊκό τελικό!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Αποθέωσε ξανά τον Τζολάκη η UEFA: «Ακόμα μία λαμπρή εμφάνιση» | pic

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Η αφιέρωση του Τζολάκη στην οικογένεια του και η αγκαλιά του Μαρινάκη | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO