Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Το “εξάλεπτο” αγωνίας και οι πανηγυρισμοί του Απόλλωνα | video

Ένα “θρίλερ” έζησαν στην Σούδα παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και φίλοι της ομάδας του Απόλλωνα καθώς χρειάστηκε να περάσουν 5 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα από την λήξη του ματς μέχρι το τελικό σφύριγμα στο Βαρύπετρο.

 

 

Ένα φινάλε βγαλμένο από σενάριο ταινίας ήταν αυτό που έζησαν όσοι παρακολούθησαν την μάχη του τίτλου σε Βαρύπετρο και Σούδα. Ο Απόλλωνας Αγίου Ιωάννη δεν είχε την τύχη στα χέρια του και αφού έκανες το χρέος του άπαντες στράφηκαν στα κινητά για να παρακολουθήσουν το τέλος του ματς στο Βαρύπετρο ανάμεσα στην Α.Ε. Κυδωνίας και την Ιωνία 2000.

Η Νέα Τηλεόραση σε συνεργασία με το Sportsfactory tv είχε σε παράλληλη σύνδεση και τα δυο γήπεδα με την Τόνια Αγιασμενάκη (η οποία είχε πιο γρήγορη ενημέρωση καθώς ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με το στούντιο) να ενημερώνει πρώτη τους παίκτες του Απόλλωνα για την λήξη με τον Δάσκαλο να ξεσπάει πρώτος σε πανηγυρισμούς καθώς μέσα από το ίντερνετ που έβλεπαν παρακολουθούσαν ακόμα τον Αθανασάκη να χάνει την ευκαιρία στο φινάλε.

Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται με τους παίκτες να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς ενώ το “campeones” δονούσε την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια όπου την εμφάνιση του έστω και μέσω της τεχνολογίας έκανε και ο Θοδωρής ο Κυτράκης.

Α' ΕΠΣΧ

«Μεταγραφή» βόμβα για Μινώταυρο με Μπερνάρ! | pic

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Πανακρωτηριακός: Στην Θεσσαλονίκη για προπονήσεις αξιολόγησης με τον Άρη οι Μακράκης, Λαμπρινός και Γεωργιάδης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε 13άρι ανανεώσεων ο Πανακρωτηριακός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO