Connect with us

Πόλο

Πρεμιέρα…. παραμονής οι γυναίκες του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Πρεμιέρα στα ματς με την Ν.Ε. Πατρών κάνει η γυναικεία ομάδα Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χ. η οποία θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία.

 

 

Ξεκινά την Παρασκευή (26/4) η προσπάθεια για την επίτευξη του βασικού στόχου που είχε τεθεί εξ αρχής για την γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES στην φετινή Α1 κατηγορία.

Στις 3:30 το μεσημέρι στο κολυμβητήριο Χανίων θα δοθεί το πρώτο παιχνίδι της σειράς που θα κρίνει την παραμονή με αντίπαλο τη ΝΕ Πατρών, παραμονή η οποία θα κριθεί στις δύο νίκες.

Η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη διατηρεί το πλεονέκτημα έδρας και ελπίζει να φτάσει στο 1-0, αξιοποιώντας τον παράγοντα έδρα αλλά και την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που δείχνει να βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό όπως απέδειξε στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου απέναντι σε δυνατότερους αντιπάλους.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή (28/4) την ίδια ώρα στο κολυμβητήριο “Αντώνης Πεπανός” στην Πάτρα ενώ αν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τρίτη ξανά στο κολυμβητήριο Χανίων.

Πόλο

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ολυμπιακός
Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Πρώτη ευκαιρία πρόκρισης για τον Ολυμπιακό στο Final 4 της Μάλτας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Κλήθηκαν την Εθνική κορασίδων Κουνδουράκη και Πασβάντη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO