Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Άρης Σούδας: Οι αριθμοί και τα στατιστικά για την σεζόν 2023 – 2024 | pic

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, ο Άρης Σούδας παρουσιάζει τι έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Με μια πολύ αναλυτική εικόνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου που βρήκε τον Άρη Σούδας να τερματίζει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣ Χανίων, παρουσιάζονται όλα τα στατιστικά στοιχεία που έχουν να κάνουν με την πορεία του. Από τον πρώτο σκόρερ που ήταν ο Κώστας Παπαθανασίου με 24 γκολ μέχρι και τα στατιστικά κάθε προπονητή που κάθισε στον πάγκο του Άρη Σούδας.

Αναλυτικά το αφιέρωμα:

Αγωνιστική Περίοδος 2023-24 / Η πορεία του Άρη Σούδας με αριθμούς

Μετά την ολοκλήρωση των 30 αγωνιστικών του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας 2023-24 η πορεία του Άρη Σούδας αν εξαιρέσουμε το μέτριο αγωνιστικό του ξεκίνημα μπορεί να θεωρηθεί ως επιτυχημένη και αποτυπώνεται με αριθμούς όπως παρακάτω:

Ο Άρης Σούδας τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 66 βαθμούς έχοντας 21 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Εντός έδρας συγκέντρωσε 34 βαθμούς με 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, ενώ εκτός έδρας 32 βαθμούς με 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ο Άρης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις έχοντας την 3η καλύτερη επίθεση με 70 γκολ ενεργητικό και την 4η καλύτερη άμυνα με 31 γκολ παθητικό.

Με δυο προπονητές στον πάγκο του ολοκλήρωσε την σεζόν ο Άρης Σούδας. Ξεκίνημα με το Γιώργο Κόλτζο που έμεινε στον πάγκο τις 4 πρώτες αγωνιστικές (1Ν, 1Ι, 2Η), ακολούθησε για 1 αγωνιστική ως υπηρεσιακός προπονητής ο Γιάννης Νταουντάκης (1Ν) ενώ τις υπόλοιπες 25 αγωνιστικές καθήκοντα προπονητή ανέλαβε ο Στέλιος Κουκουδάκης (19Ν, 2Ι, 4Η).

Είκοσι εννέα ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένων και όσων μεταγράφηκαν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είχαν συμμετοχή στους 30 αγώνες του Πρωταθλήματος και τους 3 αγώνες του Κυπέλλου.

Οι 14 σκορερς του Άρη Σούδας στο Πρωτάθλημα της περιόδου 2023-24 :

Παπαθανασίου 24
Ροκάκης 9
Σελινιωτάκης 7
Τσίγκας Φ. 6
Τσίγκας Κ. 4
Βαρδάκης, Λιάσκας Β., Λιάσκας Ε. 3
Τσιμπρικίδης 2
Κονταράκης, Λεβεντέλλης, Μανταδάκης, Σούλιαρης, Στρατουδάκης 1
Αυτογκόλ 4

Για το θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Άρης πέτυχε 2 νίκες και μια ισοπαλία σημειώνοντας 11 γκολ με τους Παπαθανασίου, Σούλιαρη, Τσίγκα Φ. απο 2 γκολ και τους Βαρδάκη, Λεβεντέλλη, Ροκάκη, Τερεράκη απο 1 και ένα αυτογκολ.

Α' ΕΠΣΧ

«Μεταγραφή» βόμβα για Μινώταυρο με Μπερνάρ! | pic

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Πανακρωτηριακός: Στην Θεσσαλονίκη για προπονήσεις αξιολόγησης με τον Άρη οι Μακράκης, Λαμπρινός και Γεωργιάδης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε 13άρι ανανεώσεων ο Πανακρωτηριακός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO