Connect with us

Γ' Εθνική

Νίκησε στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι και πήρε την τρίτη θέση ο Αλμυρός – Χαμένος ο ΠΟΑ

Ο Αλμυρός επικράτησε του ΠΟΑ και πήρε οριστικά την τρίτη θέση – Θέλει νίκη για τη παραμονή του ο ΠΟΑ

 

Ο Αλμυρός πήρε τη νίκη επί του ΠΟΑ με 2-1 στο τελευταίο φετινό κρητικό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής και κατέκτησε οριστικά την τρίτη θέση του πρωταθλήματος πίσω από Πανιώνιο και Εθνικό. Από την άλλη, ο ΠΟΑ χρειάζεται νίκη εκτός έδρας κόντρα στον υποβιβασμένο Περαμαϊκό, στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής για να παραμείνει στην κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε στο 13’ με αυτογκόλ ο Νάτος σκοράροντας στα δίχτυα του Καβουσάκη άθελά του, με τον ΠΟΑ να ισοφαρίζει στο 17’ με τον Παχή.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με τον Ρέγιες να σκοράρει στο 44’. Ο ΠΟΑ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νάτου στο 45’, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Αλμυρό στο 71’, όταν αποβλήθηκε ο Πακιουφάκης. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τον Αλμυρό να παίρνει το τρίποντο.

Αλμυρός: Γκόγκος, Γιαλούσης, Ξενοκτιστάκης, Πατινιώτης, Ενγουέμ, Κοντογιάννης (66’ Βουιδάσκης), Πιερτζιάκομι (85’ Νικολακάκης), Ρέγιες (66’ Τουργαΐδης), Σουρνάκης (85’ Τσαγκαράκης), Καστελλιανάκης (73’ Τζαγκαράκης), Πακιουφάκης

ΠΟΑ: Καβουσάκης, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Νάτος, Αρκιλέσι (67’ Χαρίτος), Ζέλιος (67’ Ψαρράς), Κερμενίδης, Νύκταρης, Παχής (58’ Βοργιάς), Μέμος (46’ Κασσωτάκης), Σφυρογιαννάκης (21’ Γιακουμάκης)

Γ' Εθνική

Οι ομάδες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στους 4 ομίλους της Γ’ Εθνικής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Οι πρώτοι σκόρερ στην Γ’ εθνική

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική: Το ρεκόρ του Μπριλάκη και οι αριθμοί που ξεχώρισαν από το φετινό πρωτάθλημα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO