Connect with us

Γ' Εθνική

Με σεβασμό… στο πρωταθλητή η Επισκοπή

Με σεβασμό στο όνομα και την ιστορία της ομάδας της Νέας Σμύρνης αλλά με πάθος για τη νίκη προκειμένου να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα παραμονής στην κατηγορία θα αγωνιστεί σήμερα η Επισκοπή

 

Τον πρωταθλητή Πανιώνιο υποδέχεται σήμερα (24/4, 16.00) η Επισκοπή στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Οι ποδοσφαιριστές της ρεθυμνιώτικης ομάδας θα αντιμετωπίσουν τους φετινούς πρωταθλητές στον 4ο όμιλο έχοντας μπροστά τους μια ευκαιρία να παίξουν για τη νίκη και να αναδείξουν το ταλέντο και τη δουλειά τους απέναντι στον ιστορικό.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της Επισκοπή: “Με σεβασμό στο όνομα και την ιστορία της ομάδας της Νέας Σμύρνης αλλά με πάθος για τη νίκη προκειμένου να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα παραμονής στην κατηγορία, η ομάδα μας θα επιδιώξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να λάβει το χειροκρότημα από το κοινό της.

Η αποστολή
Η αποστολή του προπονητή μας, Παναγιώτη Καραντάθα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ψαρράς, Λαδιάς, Πεκίνι, Μεσσήνης, Κεφαλάς, Χάιδος, Ζαχαράκης, Μπάρο, Μεργέμογλου, Συμεωνίδης, Τσαμπουράκης, Μπατζέλης, Πάτας, Γεωργιακάκης, Κουκούλης, Χουρδάκης, Μέτα, Κάμερον, Τζωρτζινάκης και Λέκα”.

Γ' Εθνική

Οι ομάδες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στους 4 ομίλους της Γ’ Εθνικής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Οι πρώτοι σκόρερ στην Γ’ εθνική

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική: Το ρεκόρ του Μπριλάκη και οι αριθμοί που ξεχώρισαν από το φετινό πρωτάθλημα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO