Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Γκέλα για τον ΠΑΟΚ στη Λαμία – Άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει το must win παιχνίδι του στη Λαμία, μένοντας στο 1-1 με την τοπική ομάδα

 

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα στην Τούμπα από τη Μπριζ πριν από έξι ημέρες (18/4), έχασε σχετικά εύκολα από τον Ολυμπιακό το βράδυ της περασμένης Κυριακής (21/4) με 2-1 και σήμερα υπέστη ένα ακόμη σοκ στην Λαμία, που θα γινόταν πολύ μεγαλύτερο εάν ο Στέφαν Σβαμπ δεν διαμόρφωνε στο 90΄+10 το τελικό 1-1 στο «Αθανάσιος Διάκος» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Οι γηπεδούχοι αφού κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, κατάφεραν να βρουν και τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Σλίβκα να εξαπολύει ένα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ο 4ος διαιτητής έδωσε το 10 λεπτά καθυστερήσεις με τον “δικέφαλο του βορρά” να έχει την δυνατότητα να ισοφαρίσει με ένα φάουλ του Ντεσπόντοφ, με την μπάλα να περνάει οριακά πάνω από την συμβολή των δοκών. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Σβαμπ στο 90+10′ σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας για τους φιλοξενούμενους.

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (Στάνκο 46′), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (Αμαράλ 76′), Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (Λέικ 76′), Κοντονίκος, Σλίβκα, Μάλτσι

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (Ότο 70′), Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (Μπαμπά 57′), Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας (Τάισον 57′), Σαμάτα (Τόμας 57′)

Σούπερ Λιγκ

Πετράκης: Σημαντικό ότι σκοράραμε στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Δέλλας: Έχω ευθύνη για την ήττα – Αυτό είναι το κόστος όταν δίνεις χρόνο σε νεαρά παιδιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO