Connect with us

ΝΒΑ

Διέλυσαν τους Μπακς οι Πέισερς – Εύκολο 2-0 οι Γουλβς, break οι Μάβερικς | HL

Οι Πέισερς έκαναν το πρώτο break στα play offs, διαλύοντας τους Μπακς, ενώ τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς στη Μινεσότα πήραν οι Τίμπεργουλβς στην σειρά κόντρα στους Σανς – Βreak οι Μάβερικς στην έδρα των Κλίπερς

 

Το πρώτο break στα play offs του NBA έκαναν οι Πέισερς, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση και «έσπασαν» το πλεονέκτημα των Μπακς. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην Ινδιανάπολη για δύο ματς.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Πασκάλ Σιάκαμ, ο οποίος σταμάτησε στους 37 πόντους και είχε ακόμα 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον με 12 πόντους και ισάριθμες ασίστ.

Από την άλλη, ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε 34 πόντους και 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, τη στιγμή που πήρε βοήθειες από τον Κρις Μίντλετον με 15 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ.

Τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς στη Μινεσότα πήραν οι Τίμπεργουλβς στην σειρά των play offs κόντρα στους Σανς, επικρατώντας 105-93. Οι «Λύκοι» είχαν σε εξαιρετικό βράδυ τον Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς, ο οποίος σταμάτησε στους 25 πόντους, έχοντας ακόμα 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ, με τον Άντονι Έντουαρντς να προσφέρει σημαντικές λύσεις με 15 πόντους και 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Για τους Σανς, ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 20 πόντους και 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ, τη στιγμή που ο Κέβιν Ντουράντ έμεινε… χαμηλά με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Τέλος, την έδρα των Κλίπερς «έσπασαν» οι Μάβερικς, οι οποίοι επικράτησαν 96-93 στο Λονς Άντζελες. Καθοριστικοί ήταν οι Λούκα Ντόντσιτς και Κάιρι Ίρβινγκ στο τέλος σημειώνοντας μεγάλα σουτ.

Ο Σλοβένος είχε 32 πόντους και 9 ασίστ, με τον Αμερικάνο να προσθέτει 23 πόντους, ενώ 18 σημείωσε ο Ουάσινγκτον. Στην αντίπερα… όχθη, ο Χάρντεν σταμάτησε στους 22 πόντους, όσους σημείωσε και ο Τζορτζ, με τον Ζούμπατς να προσθέτει 13 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιάνα Πέισερς 108-125 (1-1)

Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Φοίνιξ Σανς 105-93 (2-0)

Λος Άντζελες Κλίπερς – Ντάλας Μάβερικς 93-96 (1-1)

 

ΝΒΑ

«Τέλος» οι Μπακς – Αποκλεισμός από τους Πέισερς | HL

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΝΒΑ

Βήμα πρόκρισης για Μάβερικς, πέρασαν οι Σέλτικς | HL

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΝΒΑ

Νάγκετς και Θάντερ προκρίθηκαν στα ημιτελικά | HL

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO