Connect with us

Πόλο

Αυλαία στην κανονική με ήττα για τον ΝΟΧ και τώρα τα play outs

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έριξε αυλαία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με ήττα από τη Βουλιαγμένη και πλέον στρέφει την προσοχή της στα play outs θέλοντας την παραμονή στην κατηγορία

 

Τα κορίτσια του Γιώργου Κατσουλάκη έδωσαν το τελευταίο τους παιχνίδι στη Βουλιαγμένη, γνωρίζοντας αναμενόμενη ήττα από μια δυνατότερη ομάδα με σκορ 16-8.

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και η διαφορά που εξασφάλισαν τα κορίτσια της Βουλιαγμένης τα βοήθησε ώστε να φτάσουν στη νίκη.

Η συνέχεια για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES αναμένεται να είναι τα παιχνίδια των play out με αντίπαλο τη ΝΕ Πατρών, με την ομάδα του Γ. Κατσουλάκη να έχει το πλεονέκτημα έδρας, αναζητώντας δύο νίκες για να παραμείνει στην Α1.

Το πρώτο παιχνίδι θα δοθεί αυτή την Παρασκευή (26/4) στο κολυμβητήριο Χανίων.

Διαιτητές: Χρονόπουλος – Μποσγανάς

Οκτάλεπτα: 7-3, 3-1, 4-4, 2-0

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 2, Καλογεροπούλου 3, Λαγού, Κρασσά 3, Σλίκινγκ 3, Μαρία Πάτρα 1, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη 2, Τζούστρα 2, Κουρεμέτη, Λουπάκη, Καπετοπούλου, Βάλβη.

ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Ινάμπα 3, Φουράκη 2, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή, Αλεξάκη, Καβακούτσι 3, Χαβρέ, Κουνδουράκη Αικ., Λιοδάκη, Ιγνατίου, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη.

Πόλο

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ολυμπιακός
Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Πρώτη ευκαιρία πρόκρισης για τον Ολυμπιακό στο Final 4 της Μάλτας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Κλήθηκαν την Εθνική κορασίδων Κουνδουράκη και Πασβάντη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO