Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Οφρυδόπουλος: Δίκαια πρωταθλητής ο Λεβαδειακός

Για την άνοδο στη Stoiximan Super League μίλησε στα social media του Λεβαδειακού ο τεχνικός των πρωταθλητών του Βορρά, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, που το Δεκέμβριο πήρε τη θέση του Νίκου Νιόπλια και επί των ημερών του οι Βοιωτοί είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Πρώτα από όλα, για να είμαστε πρωταθλητές έπρεπε να κερδίσουμε τον Μακεδονικό. Ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Και αφού τελείωσαν όλα καλά, είμαστε πλέον χαρούμενοι και υπερήφανοι για την ομάδα μας. Νομίζω ότι ο Λεβαδειακός κατά κοινή ομολογία πρέπει να θεωρηθεί ότι είναι δίκαιος πρωταθλητής».

«Μπορούσε παραπάνω η διαφορά, είχαμε… τιμωρία»

Για να συνεχίσει ο τεχνικός των Βοιωτών: «Η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι στους 13 βαθμούς. Θα μπορούσε να είναι και παραπάνω, αν δεν υπήρχε αυτή η… τιμωρία, το να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί και να προστεθούν στους από κάτω. Θα μπορούσε να είναι και 16 βαθμοί η πραγματική βαθμολογία. Τα playoffs θα κρινόταν στο σύνολο των αγώνων και όχι στα δύο ντέρμπι, όπως είπα στην αρχή και νομίζω αυτό αποδείχτηκε. Ο Λεβαδειακός ήταν και πολύ σοβαρός, έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι δίκαια είναι πρωταθλητής».

«Ήθελε προσαρμογή, χωρίς να χάσεις την ταυτότητά σου – Χαώδης η διαφορά των κατηγοριών»

Για να καταλήξει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Η Super League 2 είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία. Μια ομάδα που είναι καλή και ποιοτική, που προέρχεται από την Α΄ Εθνική, πρέπει να προσαρμοστεί. Δεν είναι τα δεδομένα στη Super League 1 με τη 2. Η διαφορά είναι τεράστια, χαώδης. Οπότε η προσαρμογή σου, χωρίς να χάσεις την ταυτότητά σου, σου δίνει το εισιτήριο.

Πολλά μπράβο πρέπει να πούμε πρώτα από όλα στους παίκτες μας, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Πολλά μπράβο στη διοίκηση, γιατί παρέχει στους ποδοσφαιριστές και εμάς τους προπονητές τα πάντα, ώστε να μπορούμε να έχουμε μια καλή καθημερινότητα και μια καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Πολλά μπράβο σε όλους τους συνεργάτες μου, τεχνικό και ιατρικό τιμ. Και πολλά μπράβο και ευχαριστούμε τον κόσμο που έρχεται ως τώρα. Και ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να είναι περισσότερος, γιατί και το αξίζει η προσπάθεια που κάνουν και η διοίκηση και τα παιδιά».

Χανιά

Πάσχα στο γήπεδο για τα Χανιά – Φουλ προετοιμασία εν όψει Καλλιθέας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Οι ευχές της ΠΑΕ Χανιά – Πάσχα στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Επιστροφή Ματάους στο κανονικό πρόγραμμα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO