Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Γρανίτης: Τέσσερις νεαροί από την ακαδημία πήραν το βάπτισμα του πυρός στην Α’ κατηγορία!

Τέσσερις νεαροί παίκτες από την ακαδημία του Γρανίτη αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην Α’ κατηγορία με την φανέλα της ομάδας

 

Ο Γρανίτης έκλεισε νικηφόρα την φετινή του σεζόν επικρατώντας με 6-0 εκτός έδρας της Θύελλας Καλαθενών για την προτελευταία αγωνιστική και με 6-0 εντός έδρας του Ηρακλή Νεροκούρου. Ο Τάκης Διακάκης επέλεξε να δώσει το… βάπτισμα του πυρός σε τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία στα δύο τελευταία αυτά παιχνίδια, με τους παίκτες να πραγματοποιούν τις πρώτες τους εμφανίσεις στην Α’ κατηγορία. Ο λόγος για τους Εριόν Γκιόνη,  Ηλία Βάλλα, Βαρδή Πεντάρη και Ορέστι Σκέμπι, με τους παίκτες να είναι γεννημένοι το 2009!

Η ανάρτηση του Γρανίτη:

Τέσσερις ακόμη νεαροί  (όλοι τους γεννηθέντες το 2009) ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες της ομάδας μας πήραν στο φινάλε της σεζόν το βάφτισμα του πυρρός στην Α’ κατηγορία Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας μας Τάκης Διακάκης στα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Εριόν Γκιόνη,  Ηλία Βάλλα, Βαρδή Πεντάρη και Ορέστι Σκέμπι.

Οι 15χρονοι νεαροί «έγραψαν» τις πρώτες τους συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Υπενθυμίζουμε πώς πρώτος από τις Ακαδημίες που είχε γράψει συμμετοχή με την “μεγάλη” ομάδα τη φετινή χρονιά, ήταν ο Ρομπέρτο Λίτσι στο ματς με τον Ποσειδώνα.

Ο Γρανίτης θα είναι εκεί να τους στηρίξει στα πρώτα τους βήματα!

Ακαδημίες

Πανακρωτηριακός: Στην Θεσσαλονίκη για προπονήσεις αξιολόγησης με τον Άρη οι Μακράκης, Λαμπρινός και Γεωργιάδης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε 13άρι ανανεώσεων ο Πανακρωτηριακός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παραμένουν στη Σπάθα Νεκτάριος και Βελισάριος Βαρουξάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO