Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Με Ντινάι έκλεισε νικηφόρα τη χρονιά ο Ιδομενέας

Η ομάδα του Γαλατά νίκησε εντός έδρας την απογοητευμένη Θύελλα με 2-0  και έκλεισε ιδανικά για καλή χρονιά

 

Με δυο γκολ του Μελέτη Ντινάι, ένα σε κάθε ημίχρονο,  ο Ιδομενέας νίκησε 2-0 την Θύελλα Καλαθενών στον Γαλατά και ολοκλήρωσε ιδανικά την φετινή πετυχημένη χρονιά που τον έφερε στην 6η θέση της τελικής βαθμολογίας.

Από την άλλη η απογοητευμένη Θύελλα έκλεισε τη σεζόν με ήττα και πλέον ετοιμάζεται για την Β’ ΕΠΣΧ όπου θα βρεθεί μετά από 8 χρόνια παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Ντινάι, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 70′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα προσωπικά του.

Με τα δυο γκολ που πέτυχε σήμερα, ο επιθετικός του Ιδομενέα, έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα. Μάλιστα θα μπορούσε να φτάσει και τα δέκα, αλλά στο 763′ σημάδεψε το δοκάρι του Τσαβαρή.

Ιδομενέας-Θύελλα 2-0 

Α’ ΕΠΣΧ: 30ή αγωνιστική
Γήπεδο: Γαλατάς
Σκόρερ: 10’, 70′ Ντινάι
Αποβολές:-
Διαιτητής:
Κοτσιφάκης
Βοηθοί: Βεργράκης, Ντάλιος

Ιδομενέας (Μάνος Βεργανελάκης): Ιδομενέας (Μάνος Βεργανελάκης): Μωραΐτης, Ορφανίδης, Μπιτζανάκης (55′ Γκιούλα), Λαμπάκης, Σταφυλαράκης, Αργυρουδάκης (70′ Πατσουμαδάκης), Ζαγκουντίνος, Ντινάι (67′ Χαμζάι), Βασιλάκης (46′ Χαϊνταράι), Μπερντίος, Μερόλλι (55′ Μωραϊτάκης).

Θύελλα Καλαθενών (Σπύρος Αρτζουχαλτζής): Τσαβαρής Κ., Ρενιέρης Β., Ρενιέρης Ν., Κουφογιαννάκης (85′ Μαργαριτάκης), Ρενιέρης Α., Λουβιτάκης (65′ Αναστασόπουλος), Τούρας, Κουτσοποδιώτης, Τρουλλινός (46′ Σκουμπάκης), Κομπογεννητάκης, Κοντραλλίου (46′ Μεμά).

Α' ΕΠΣΧ

Συγχαρητήρια Γρανίτη σε Θησέα για την επάνοδό του

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παγχανιακός/ΑΟΔΑ: Δύο ακόμα ανανεώσεις με Σταθινάκη και Βόγκρι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Άρης Σούδας: Ανανέωσε ο Μανταδάκης – Τέλος ο Τερεράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO