Connect with us

Γ' Εθνική

Ο Κερμενίδης έκρινε το κρητικό ντέρμπι στο «αντίο» του στο Ατσαλένιο

Στο τελευταίο του παιχνίδι στο Ατσαλένιο, ο Κερμενίδης έκρινε το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΟΑ και την Επισκοπή πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα

 

Ο ΠΟΑ επικράτησε με 1-0 της Επισκοπής στο κρητικό ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και βρίσκεται μία ανάσα από την παραμονή του στην κατηγορία. Από την άλλη η Επισκοπή βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και πλέον είναι δύσκολο να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο και ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για να βρίσκονται και τη νέα σεζόν στην κατηγορία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 72ο λεπτό ο Κερμενίδης, στο τελευταίο του παιχνίδι στο Ατσαλένιο, δίνοντας την σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι λόγω του θανάτου του Κώστα Πεχυνάκη, η σημερινή ημέρα είναι δύσκολη για τον ΠΟΑ.

ΠΟΑ: Καβουσάκης, Νάτος, Ζέλιος, Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Μέμμος (65′ Χατζηανδρέου), Κερμενίδης, Νύκταρης, Βοργιάς (55′ Σφυρογιαννάκης), Γιακουμάκης (55′ Παχής), Αργκιλέσι

Επισκοπή: Ψαρράς, Χάιδος, Συμεωνίδης, Μεσσήνης (70′ Ζαχαράκης), Μεργέμογλου (76′ Τσαμπουράκης), Μπάρο. Μέτα, Πάτας, Τζωρτζινάκης, Κεφαλάς, Σαούλ (83′ Κουκούλης)

Γ' Εθνική

Οι ομάδες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στους 4 ομίλους της Γ’ Εθνικής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Οι πρώτοι σκόρερ στην Γ’ εθνική

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική: Το ρεκόρ του Μπριλάκη και οι αριθμοί που ξεχώρισαν από το φετινό πρωτάθλημα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO