Connect with us

Τι λες τώρα;

Ρε, τι ζούμε στα Χανιά!!

Έχει καταλάβει κανείς αυτήν την στιγμή τι γίνεται στην Ελλάδα και την Ευρώπη με δύο Χανιωτόπουλα;

 

Αλήθεια ποιος μπορεί να διανοηθεί τι ζήσαμε το βράδυ της Πέμπτης; Να βρισκόμαστε μπροστά από την τηλεόραση και να βλέπουμε σε παιχνίδια προημιτελικής φάσης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τους δύο Κωστήδες να είναι βασικοί στις ομάδες τους και όχι μόνο αυτό αλλά να έχουν αφήσει άφωνη όλη την Ευρώπη με τις επιδόσεις τους!

Κουλιεράκης και Τζολάκης, Τζολάκης και Κουλιεράκης – δύο ατόφια ποδοσφαιρικά προϊόντα του ποδοσφαίρου των Χανίων όχι μόνο έχουν ανοίξει τα φτερά τους αλλά διαπρέπουν στην Ελλάδα και λίαν συντόμως πρόκειται να το κάνουν και στην Ευρώπη.

Αλήθεια ποιος το περίμενε; Ποιος περίμενε πριν από μερικά χρόνια ότι δύο Χανιώτες ποδοσφαιριστές θα ήταν μεταξύ των κορυφαίων Ελλήνων, θα άφηναν άφωνη την Ευρώπη με τα ποδοσφαιρικά τους κατορθώματα και από την εποχή που μνημονεύαμε για δεκαετίες ολόκληρες τον Γιάννη Δαμανάκη και τον Κώστα Κιάσσο, δύο επίσης ποδοσφαιριστές από τα Χανιά που πέταξαν ψηλά με τα φτερά τους εκπροσωπώντας επάξια την πόλη και το νομό διαφημίζοντας τους σε όλη την Ελλάδα, ότι θα φτάναμε στο σημείο να δούμε ξανά δύο ακόμα δικά μας παιδιά σε τόσο υψηλό επίπεδο;

Και μιλάμε για δύο μικρά παιδιά, που μόλις πριν από λίγο μπήκαν στην δεύτερη δεκαετία της ζωής τους και ήδη γράφουν την δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και αν για τον “Κούλιε”, όλα τα Χανιά ζουν στον δικό του αστερισμό εδώ και 2 χρόνια, από όταν ξεκίνησε ν’ αποτελεί την κολώνα της άμυνας του ΠΑΟΚ, τι να πούμε για τον Τζολάκη; Ένα παιδί που έφυγε από τα Χανιά, έφηβος και μέσα σε λίγα χρόνια και τι δεν έχει ζήσει! Πρωταθλήματα, κύπελλα, δεκάδες συμμετοχές με τα “ερυθρόλευκα” και που το βράδυ της Πέμπτης έγραψε την μεγαλύτερη (μέχρι την επόμενη) στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Πως να μην νιώθουμε τρέλα που βλέπουμε δύο δικά μας παιδιά, που παρότι από μικρή ηλικία βρέθηκαν ενώπιον των φώτων της δημοσιότητας, παραμένουν ατόφια Χανιωτόπουλα. Που δεν ξεχνούν τον τόπο τους, που πάντα επιστρέφουν εδώ για τις διακοπές τους και που κάνουν περήφανα ολόκληρα τα Χανιά;

Δύο παιδιά που λίαν συντόμως πρόκειται ν’ ανοίξουν τα φτερά τους ακόμα περισσότερο και που πρόκειται να τα θαυμάζουμε από τις τηλεοράσεις μας σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα φορώντας την φανέλα ενός μεγάλου ευρωπαϊκού club.

Τι λες τώρα;

Απίστευτη πτώση των αποδόσεων για νίκη της Καλλιθέας στη Νίκαια! | pic

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τι λες τώρα;

Τα κατάφερε ο Μιχάλης Καραλάκης! – Ο κρητικός παραπληγικός ιππέας θα είναι στο Παρίσι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τι λες τώρα;

Μόνο στη SL2 αυτά! Η ίδια ομάδα έκανε σέντρα και στα δύο ημίχρονα! | video

SL2
Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO