Connect with us

Χανιά

Καλογεράκης: Είναι παιχνίδι δίχως αύριο

Ο Μανώλης Καλογεράκης μίλησε στην κάμερα των Χανίων κάνοντας ξεκάθαρο τον στόχο της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ιωνικό.

 

Ο τερματοφύλακας των Χανίων πρόκειται να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα καθώς ο Μπόρις Κλέιμαν βρίσκεται εκτός λόγω προβλήματος στο γαστροκνήμιο και την Παρασκευή μίλησε ενόψει του πολύ μεγάλου αγώνα των Περιβολίων.

“Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Θέλουμε να κερδίσουμε, δουλέψαμε σε αυτά που κάναμε λάθος. Θέλουμε να αντιδράσουμε και θα το δείξουμε από το παιχνίδι της Κυριακής” είπε αρχικά ο Μάνος Καλογεράκης και συνέχισε: “Θα κρίθεί στις λεπτομέρειες, είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο καλών ομάδων. Τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας με αυτό των play offs το πληρώσαμε, θα προσπαθήσουμε να είμαστε προσεκτικοί, να μην κάνουμε λάθη και να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες”.

“Όχι, δεν υπάρχει άγχος, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε αυτά που έχουμε κάνει στις προπονήσεις και είμαι σίγουρος πως εφόσον συμβεί αυτό, τότε θα τα καταφέρουμε” ήταν το σχόλιο του στο αν υπάρχει άγχος και πίεση ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό.

Χανιά

O Διαμαντόπουλος στο Athens Kallithea-Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Οικογενειακό δίτερμα πριν το ρεπό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πετυχημένη η επέμβαση στον Σταύρο Παναγιώτου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO